Ananasplant

De ananasplant is een zomerse plant die zorgt voor een exotische uitstraling van je ruimte. De ananasplant, ook wel bekend als de Bromelia, heeft vele voordelen. Naast de vrolijke uitstraling zorgt het er ook voor dat jij extra vrolijk wordt. Waarom? De ananasplant geeft ’s nachts flink wat zuurstof af en verwijdt de luchtwegen. Dit kan het snurken verminderen en kan luchtweginfecties voorkomen. Perfect voor in de slaapkamer dus!

Ananasplant kopen

Er zijn veel verschillende soorten ananasplanten. De versie die als kamerplant gebruikt kan worden wordt 30 tot 40 cm hoog. De ananas plant is een erg makkelijke plant. Je hoeft alleen maar af en toe wat water in de kern te gieten en de plant is weer helemaal blij. De ananasplant heeft een gemiddelde levensduur van drie tot zes maanden. Daarna is de vrucht rijp en valt deze eraf. Je kan de plant wel stekken, mocht je er nog niet genoeg van hebben. Leuke potten voor je stekjes vind je hier.

Ananasplant oorsprong

De ananas plant is een tropische plant die zijn oorsprong kent in Zuid-Amerika. De plant houdt van licht en kan dus op een plek met wat direct zonlicht gezet worden. De beste plek is wel in de halfschaduw. Op die manier wordt de ananas niet te snel rijp en kan je er langer van genieten. Wanneer de ananas rijper wordt geeft deze een heerlijke zoete geur af.

Bestel de Ananasplant online

Wanneer je jouw Ananasplant online koopt bij Plantje.nl gaan we gelijk aan de slag. De plant komt direct van de kweker en maakt dan een korte tussenstop bij ons. Voor je het weet staat de bezorger bij jou op de stoep. Nadat je de Ananasplant besteld hebt word je goed op de hoogte gehouden van de bezorging. We laten het je weten wanneer jouw bestelde plant(en) bij de vervoerder zijn aangekomen en wanneer ze worden bezorgd.

Wil je een ananasplant cadeau geven? Ook dan zit je goed bij ons. Bij de aankoop kan je de gegevens van de ontvanger noteren en een persoonlijk bericht toevoegen. De plant gaat dan direct naar de ontvanger inclusief een ansichtkaart met jouw persoonlijke bericht.