Bloempot blauw

Blauwe bloempot of plantenpot kopen? Bekijk allerlei blauwe potten voor binnen op Plantje.nl! Deze klassieke, tijdloze kleur combineert prachtig met groene én bloeiende kamerplanten.

Blauwe bloempot voor binnen

Ontdek het volledige assortiment blauwe bloem- en plantenpotten op Plantje.nl. Afhankelijk van beschikbaarheid vind je hier blauwe bloempotten, manden en bakken van keramiek, met glazuur of van kunststof. Sommige bloempotten zijn glanzend glad, hebben een matte kleur of juist een bijzonder patroon. Denk aan reliëf of aan een geribbelde bloempot. Ook zijn er mogelijk hangpotten of bloempotten op pootjes beschikbaar. De meeste blauwe potten zijn geschikt voor binnen, hoewel sommige soorten ook geschikt zijn voor buiten.

Tips voor het kopen van een blauwe plantenpot

Op Plantje.nl vind je blauwe bloempotten in alle soorten en maten. De maat die bij elke pot staat aangegeven is de ideale potmaat van de kamerplant. Stel je zoekt een pot voor een plant met potmaat 12, dan kun je hier een blauwe plantenpot met maat 12 selecteren. Wil je een plant met potmaat 12 verpotten, omdat deze te groot wordt voor de pot? Dan kun je het beste kiezen voor een pot met maat 14 of 15.

Bezorging

Heb je een blauwe bloempot gekocht? Dan wordt deze zorgvuldig thuisbezorgd, op de door jou gekozen bezorgdag. Je ontvangt van ons een bericht zodra de pot bij de vervoerder is aangekomen en wanneer deze jouw kant op komt.

Contact

Vragen over de aanschaf van een blauwe plantenpot, of over iets anders? Ons klantenservice team staat graag voor je klaar! Neem contact met ons op.