Brievenbus boompjes en plantjes

Met onze brievenbus boompjes en plantjes zijn niet alleen super schattig, maar door ze te planten doe je ook nog wat terug voor de planeet! Houd het boompje klein in een pot of plant ‘m in de volle grond. Bomen en planten zorgen voor een schonere lucht, meer biodiversiteit en een mooie groene wereld! Extra leuk: deze bomen en planten passen in een doosje gewoon door de brievenbus! Overigens zijn deze mini-boompjes niet alleen leuk voor jezelf, maar ook perfect geschikt als cadeau.

Een boompje in mijn brievenbus?

Het klinkt misschien wat gek, een boompje door je brievenbus, maar het kan echt! We versturen de boompjes aan je wanneer ze nog klein zijn. Ze zitten in een duurzaam potje met Nederlands olifantsgras. Zo passen ze perfect door je brievenbus. Dan kan je ze later zelf verpotten. In een grotere pot of in de volle grond. Kleine boompjes worden groot!

Een plant cadeau

De brievenbus boompjes en plantjes zijn een perfect cadeau. De ontvanger zal nog lang kunnen genieten van je gift. Daarnaast hoeft de ontvanger niet eens thuis te zijn wanneer het bezorgd wordt, dus over of ze het wel ontvangen hoef je je ook niet druk te maken! Het perfecte cadeau dus.