Cactus

De cactus is een echte klassieker. Een sterke en makkelijke kamerplant. Iedereen heeft er op een bepaald punt van zijn leven wel één of meer in huis. Met zijn unieke uiterlijk geeft de cactus een botanische sfeer aan je interieur. De cactus kan je makkelijk in de volle zon plaatsen aangezien hij uit de woestijn komt. Ideaal dus!

Cactus kopen

We bieden verschillende soorten cactussen aan. Mini cactussen en grote cactussen. Ben je op zoek naar een minder bekende cactus, ga dan voor de Epiphyllum Anguliger! Een prachtige hangplant met golvende vormen. Soms hebben we zelfs een bijzondere cactussoort weten te bemachtigen. Elke cactus is natuurlijk al bijzonder met zijn dikke bladeren en mogelijkheid om hier water in op te bergen, maar in dit geval bedoelen we zeldzame cactussen. Op zoek naar een andere bijzondere plant? Neem een kijkje bij onze bijzondere planten.

De cactus is de ideale beginnersplant aangezien hij zo makkelijk in de verzorging is. De cactus doet het bijna overal goed en heeft weinig water nodig. In dit winter zelfs helemaal geen! Een cactus kopen is dus eigenlijk altijd een goed idee. Meer weten? Lees alles over cactus plant verzorging.

Cactus pot

Wil je de perfecte pot voor je cactus kopen? We hebben een ruim assortiment plantenpotten. Potten voor een grote cactus of potten voor een kleinere cactus. Verschillende maten, kleuren en vormen. Neem vooral een kijkje bij onze bloempotten en let hierbij goed op de potmaat.

De cactus is de ideale beginnersplant aangezien hij zo makkelijk in de verzorging is. De cactus doet het bijna overal goed en heeft weinig water nodig. In dit winter zelfs helemaal geen! Meer weten? Lees alles over cactus verzorging.

Oorsprong cactus

De cactus komt oorspronkelijk uit hete en droge gebieden in Zuid-Amerika, waardoor hij goed tegen direct zonlicht kan. Hier heeft de plant ook weinig toegang tot water, dus veel water zal je niet nodig hebben bij deze sterke plant.

Cactus als cadeau

Een cactus plant is een perfect kleinigheidje om aan iemand te geven! Laat het bij jezelf of bij iemand anders bezorgen! Iedereen kan nog wel ergens een cactus kwijt en wanneer je niet weet of de ontvanger groene vingers heeft kan een cactus nooit kwaad. Het perfecte cadeau om te kopen en krijgen!
Een cactus is een perfect kleinigheidje om aan iemand te geven! Laat het bij jezelf of bij iemand anders bezorgen! Iedereen kan nog wel ergens een cactus kwijt en wanneer je niet weet of de ontvanger groene vingers heeft kan een cactus nooit kwaad. Het perfecte cadeau!