Plantje.nl is al jaren gespecialiseerd in het leveren van kamerplanten en tuinplanten aan particulieren en de zakelijke markt. Met de laptop op schoot of vanachter uw bureau gemakkelijk bestellen en de verse planten op locatie afgeleverd krijgen. Bent u een zakelijke klant en zou u graag voor op kantoor planten willen bestellen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Op onze kantoorplanten pagina hebben we een selectie gemaakt van sterke planten. Op onze cadeauplanten pagina staan leuke ideeen voor klantgeschenken. Een aanrader is om zeker even een kijkje te nemen op onze ecosysteem pagina. Dit zijn duurzame handgemaakte producten die zelfvoorzienend zijn en daardoor weinig tot geen verzorging nodig hebben. Echte eyecatchers waar je uren naar kunt kijken!

Grote hoeveelheden planten laten bezorgen

De laatste jaren hebben wij al vele grote opdrachten gedaan waarbij een organisatie hun klanten in het zonnetje wilde zetten met een mooie plant. Het leveren van 1000 planten op 1000 verschillende adressen is geen enkel punt. Een geschenk geven aan de klant met daarbij een persoonlijk kaartje behoort tot de opties.

Planten voor uw bedrijf

Een mooie plant op kantoor doet het altijd goed! Naast het feit dat planten op de werkvloer de productiviteit met 15% verhogen hebben planten ook een luchtzuiverende werking, zie bijvoorbeeld onze ‘air so pure’ package. Ook is gemeten dat de tevredenheid en het concentratievermogen hoger is dan op een afdeling waar geen planten staan. Verder bespaart het online bestellen van planten u ook tijd, het ritje naar het tuincentrum, het niet in de rij staan en het moeten slepen met de planten. Veel bedrijven gingen u al voor met het bestellen van planten voor op kantoor. En weet je niet welke plant voor jullie op kantoor geschikt is dan kun je altijd contact met ons opnemen.