Fruitbomen

Een geweldige manier om je tuin in te richten is door een moestuin met fruitplanten te beginnen. Een moestuin is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook hartstikke handig. Geniet van de vruchten van je eigen arbeid! Het is toch leuk om zelf de groenten en fruit te verbouwen die je vervolgens op tafel zet? De meeste van onze planten zijn ook nog eens 100% biologisch gekweekt.

Fruitbomen kopen

Op zoek naar fruitbomen? We bieden een ruim assortiment aan. Appelbomen, citroenbomen of frambozenstruikjes? We hebben voor iedereen wat. Een groot deel van onze fruitbomen is biologisch. Wil je alleen biologische planten in je moestuin? Lees dan de producttekst goed door om er zeker van te zijn dat je een biologische fruitboom te pakken hebt.

Fruitbomen snoeien

Het snoeien van fruitbomen is een belangrijk onderdeel van de verzorging en kan bijdragen aan een gezonde boom en een rijke oogst. Het is essentieel om op de juiste manier te snoeien, maar de manier van snoeien is bij elke fruitboomsoort verschillend. Lees dit dus per boom in de producttekst.

Daarnaast is het belangrijk op te letten of de fruitboom zichzelf bestuift of hierbij hulp nodig heeft. Mocht de boom dit namelijk niet zelf doen, zou het kunnen dat je andere bomen eromheen moet planten die voor de bestuiving zorgen.