Hangplanten

Ontdek de leukste hangplanten voor binnen! Bij ons heb je keuze uit een ruim assortiment populaire hangplanten. Hangplanten zijn de ideale oplossing als je meer planten wil, maar eigenlijk geen plek meer hebt. Hang ze aan het plafond, een balk of zet ze neer op een plank aan de muur. En wist je dat je van je hangplant ook een klimplant kan maken? De mogelijkheden zijn eindeloos! Welke hangplant kies jij?

Hangplanten voor binnen

Hangplanten zijn ontzettend populaire kamerplanten. Wanneer je weinig plek hebt voor planten op de grond, op een tafeltje of op een vensterbank zijn onze hangplantjes een ideale uitkomst. De lange, bungelende bladeren zorgen ervoor dat je elke ruimte met slechts een paar planten in een urban jungle kunt veranderen. Perfect voor kleine ruimtes. De planten nemen relatief weinig ruimte in, maar geven je woning een prachtige groene uitstraling.

 Hangplant met ophangmechanisme kopen

In ons assortiment zijn verschillende soorten hangplanten te vinden. De meeste hangplanten zijn voorzien ban een ophangmechanisme. Als op de productfoto een ophangmechanisme te zien is, zul je die plant inclusief dat ophangmechanisme krijgen. Zo kan je je hangplant direct ophangen wanneer je deze binnenkrijgt. Wil je de plant liever op een plank zetten? Dan kan je het ophangmechanisme makkelijk verwijderen. Bijna elke hangplant is geschikt voor een pot. Kies voor een hoge pot of zet de plant op bijvoorbeeld je vensterbank, zodat de bladeren mooi langs de rand kunnen bungelen. Wil je een mooiere hangpot dan de meegeleverde versie? Die hebben we natuurlijk ook.