HBO stagiair marketing & communicatie gezocht!

stage vacature

HBO stagiair marketing & communicatie gezocht!

Ben jij op zoek naar een uitdagende, diverse stage in de richting van marketing, communicatie & social media? Plantje.nl biedt vanaf september 2020 de perfecte stageplek aan! Je maakt deel uit van een jong team, waar je de kans krijgt om jouw kennis in de praktijk te brengen en om allerlei nieuwe vaardigheden op te doen.

Over Plantje.nl

Plantje.nl is een plantenwebshop met het grootste online kamerplanten assortiment van de Benelux. Wij staan garant voor hoge kwaliteit planten tegen lage prijzen. Onze planten komen vers van de kweker, en worden hierdoor zo mooi & gezond als maar kan thuisbezorgd. We groeien snel, en zijn sinds kort uitgebreid naar Duitsland.

Stageomschrijving:

Als stagiair bij Plantje.nl houd jij je bezig met allerlei werkzaamheden op het gebied van communicatie, marketing en social media. Je werkt nauw samen met de communicatiespecialist en helpt bij het creëren en publiceren van content als social media posts, blogposts en productteksten. Je levert hier informatie voor aan, denkt mee over de ontwikkeling van content en helpt bij het publiceren van deze content. Wil je ook graag meer leren over content schrijven en Zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Daar helpen we je graag bij! Verder houd je je regelmatig bezig met customer service: het beantwoorden van berichten per mail en social media. Als het druk is vind je het geen probleem om eens mee te helpen bij het inpakken van de plantjes.

Wij zoeken:

Een enthousiaste student die zijn/haar kennis op het gebied van communicatie en marketing graag in de praktijk wil brengen bij een van de grootste plantenwebshops van Nederland. Je doet momenteel een Communicatie en/of Marketing opleiding aan het HBO, en zoekt naar een fulltime meewerkstage van ca. 5 maanden. Je zoekt een diverse stage en hebt er geen moeite mee om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je vindt het leuk om samen te werken en brainstormen, maar je werkt ook goed zelfstandig. Verder:

  • Je zou in september of oktober met een stage bij Plantje.nl kunnen starten.
  • Taal is echt jouw ding! Je schrijft duidelijk en zonder spelfouten.
  • Je hebt goede kennis van social media zoals Instagram, Facebook en TikTok.
  • Je doet graag jouw best om elk binnenkomende bericht van onze klanten zo goed mogelijk te beantwoorden. Je geeft hen (met onze hulp) goede verzorgingstips, en gaat graag aan de slag om een ontevreden klant weer blij te maken. Ervaring op het gebied van klantenservice is een pre, maar geen vereiste.

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een uitdagende, gevarieerde fulltime stage binnen een jong team.
  • Een volwaardige positie binnen dit team. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en staan open voor jouw actieve bijdrage!
  • Ervaring met nuttige programma’s die veel binnen de marketing- & communicatiewereld worden gebruikt, zoals WordPress, Mailchimp, WooCommerce en Facebook Business.
  • Hulp bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden zoals content schrijven en Zoekmachineoptimalisatie (SEO).
  • Een passende stagevergoeding.

Solliciteren

Stuur jouw motivatiebrief & cv naar [email protected], en we nemen z.s.m. contact met je op. Heb je nog vragen over de stage? Dan kun je ons ook altijd mailen!

We kijken uit naar jouw bericht!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *