Kantoorplanten

Kantoorplanten zijn onmisbaar op elke werkvloer of thuiskantoor. Ze creëren een gezellige, productieve werksfeer, verbeteren de akoestiek en zijn goed voor de gezondheid. Wat je hiervoor moet doen? Bijna niks! Kantoorplanten zijn namelijk heel makkelijk te verzorgen.

Kantoorplanten kopen

Planten op de werkvloer zijn ontzettend belangrijk. Kantoorplanten zorgen niet alleen voor een betere werksfeer, maar zijn ook erg nuttig. Zo hebben kantoorplanten allerlei positieve effecten op productiviteit en gezondheid. Een aantal voordelen van planten op kantoor zijn:

  • Planten bevorderen concentratie en creativiteit. Dit is aangetoond in meerdere onderzoeken. Hoe meer groen op de werkvloer, hoe hoger de productiviteit. Dat is toch precies wat je wil!
  • Planten op kantoor zijn rustgevend. Deadlines of andere stressvolle werksituaties; met een stel planten om je heen kun je het prima hebben.
    Veel groene planten hebben een luchtzuiverende werking: ze filteren schadelijke stoffen uit de lucht en verbeteren de luchtvochtigheid. Dat zorgt voor een gezonde werkomgeving dus!
  • Samen een kantoor plant verzorgen versterkt de onderlinge band. Je spreekt je collega’s even op een andere manier, waardoor je elkaar makkelijker benadert in de toekomst.
  • Ook handig: planten op kantoor verbeteren de akoestiek, waardoor het geluidsniveau een stuk aangenamer wordt.

Onderhoud kantoorplanten

Planten die veel aandacht vragen op kantoor zijn natuurlijk niet heel handig. Daarom hebben we op deze pagina een selectie gemaakt van makkelijke, sterke kantoorplanten. Op zoek naar een voorstel op maat? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.