Onze werkwijze

Onze werkwijze

Verse planten bezorgen...

Het concept van Plantje.nl is uniek. Wij zijn namelijk de enige webshop die een zeer breed assortiment kamerplanten en buitenplanten kan leveren die echt allemaal vers van de kweker komen. Geen eigen voorraad die, zoals in de meeste tuincentra, al een tijd staat te wachten op verkoop maar vers uit de kwekerskas of -grond. Nadat je bij ons op de bestelknop hebt geklikt, krijgt de kweker pas de opdracht om de plant te leveren, kan het verser?

Plant kopen online… “je wilt toch zien en voelen wat je koopt….zeker met een plant?”

Dat is natuurlijk een logische redenatie. Uiteraard zijn en blijven er mensen die liever naar een tuincentrum gaan en daar hun planten kopen. Wat bij Plantje.nl uniek is, is het feit dat wij niet via de veilingklok planten kopen maar dat wij deze rechtstreeks van een zeer groot netwertk van kwaliteitskwekers betrekken. Wij hebben met al deze plantkwekers de afspraak dat wij uitsluitend hun beste kwaliteit planten geleverd krijgen. Dus altijd gegarandeerd verse planten!

De afbeeldingen van de planten op onze website geven een reëel beeld van de planten die je toegezonden krijgt. Je krijgt altijd een goedgelijkende plant. “What you see is what you get”…

Stel jezelf eens de vraag of jij 10 jaar geleden schoenen of kleding via internet zou kopen…. het antwoord zal in de meeste gevallen “nee” zijn.

Hoeveel mensen kopen NU hun schoenen en/of kleding via internet…?

Een plant kopen via internet is nu ook de gewoonste zaak van de wereld. Probeer het en je zult het zelf ervaren…

Plantje.nl…. Vers van de kweker naar de woonkamer of tuin!