Zakelijk planten kopen

Plantje.nl is al jaren gespecialiseerd in het leveren van kamerplanten en tuinplanten aan particulieren en de zakelijke markt. Met de laptop op schoot of vanachter het bureau gemakkelijk bestellen en de verse planten op locatie afgeleverd krijgen. Ben je een zakelijke klant en zou je graag voor op kantoor planten willen bestellen dan is dat uiteraard ook mogelijk. Voor eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Op onze kantoorplanten-pagina hebben we een selectie gemaakt van sterke planten. Op onze cadeauplanten pagina staan leuke ideeën voor klantgeschenken. Een andere veel gekozen optie zijn de diverse planten boxen.

kerstpakketten

Grote planten met semi hydrocultuur & watermeter

Perfect voor op kantoor: grote planten tot 2 meter, die je nauwelijks hoeft te verzorgen. Deze grote planten worden opgemaakt met een watermeter en ‘semi hydrocultuur’. Dit betekent dat de grond naast aarde ook kleikorrels bevat die water opnemen, waardoor de plant van een continu waterniveau wordt voorzien. Je kunt de grote plant hierdoor in één keer meerdere liters water geven, en vervolgens hoef je dit langere tijd niet te doen. Dit continue waterniveau houdt biedt niet alleen de perfecte hoeveelheid water voor de wortels, maar zorgt ook voor een hogere luchtvochtigheid op de werkplek.

Nieuw: de Groene Thuiswerk box

Werkt jouw personeel tegenwoordig veel vanuit huis? Verras hen met de Groene Thuiswerk box! Deze box bestaat uit een 4 makkelijke, groene planten + 1 extra mystery plant. Deze kamerplanten transformeren het thuiskantoor van jouw personeel tot een fijne omgeving, die helpt om stress te reduceren en prestaties te verhogen. Wetenschappelijk onderzoek van de University of Michigan heeft namelijk aangetoond dat groene planten:

  • Je concentratie verbeteren
  • Je productiviteit verhogen
  • Je geheugen tot wel 20% kunnen verbeteren

Bovendien voel je je relaxter én gelukkiger in een groene omgeving, zo bleek uit onderzoeken van Washington State University en de University of Technology Sydney. Meer weten? Lees alles over de Groene Thuiswerk box! Heb je vragen over deze box, of wil je een aanvraag indienen? Laat het ons weten via het contactformulier onderaan deze pagina, en we nemen z.s.m. contact met je op.

Grote hoeveelheden planten laten bezorgen

De laatste jaren hebben wij al vele grote opdrachten gedaan waarbij een organisatie hun klanten in het zonnetje wilde zetten met een mooie plant. Het leveren van 1000 planten op 1000 verschillende adressen is geen enkel punt. Een geschenk geven aan de klant met daarbij een persoonlijk kaartje behoort tot de opties.

Planten voor jouw bedrijf

Een mooie plant op kantoor doet het altijd goed! Naast het feit dat planten op de werkvloer de productiviteit met 15% verhogen hebben planten ook een luchtzuiverende werking, zie bijvoorbeeld ons ‘Air So Pure’ package. Ook is gemeten dat de tevredenheid en het concentratievermogen hoger is dan op een afdeling waar geen planten staan. Verder bespaart het online bestellen van planten ook tijd: geen ritje naar het tuincentrum, het niet in de rij staan of moeten slepen met de planten. Veel bedrijven gingen je al voor met het bestellen van planten voor op kantoor. En heb je geen idee welke plant voor geschikt is voor op kantoor, dan kun je ons altijd contacten of een kijkje nemen op de kantoorplanten pagina.