Kleine planten

Kleine planten zijn leuk om de kleinste plekjes in huis mee op te fleuren! Je kunt ze overal neerzetten en combineren met andere planten om een echte urban jungle mee te creëren. Een (klein) groepje planten staat bijvoorbeeld leuk op een bijzettafel, op de vensterbank of in een open kast. Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert. Dus kijk snel verder!

Kleine planten kopen

Kleine plantjes zijn ontzettend leuk om naar te kijken en ze passen op elke plek. Denk bijvoorbeeld aan kleine hangplanten, een weefselkweekplantje of stekjes uit onze stekjesbox. Deze schattige plantjes zijn ook goedkoper dan de volwassen versie én je kan ze zelfs zien opgroeien. Een leuk proces met een eindresultaat om trots op te zijn.

Kamerplanten die klein blijven

Misschien wil jij je plant wel klein houden. Goed nieuws: dat kan ook. Sommige planten kan je doorkweken tot grote varianten, maar er zijn ook planten die klein blijven. Zoals kleine cactussen en vetplanten. Deze groeien niet snel en blijven meestal klein. Zeker wanneer je de planten niet in een grotere pot zet.
Tip: vervang wel de potgrond af en toe zodat de plant wel alle voedingsstoffen hieruit kan krijgen, maar zet ‘m daarna weer terug in dezelfde pot.

Leuk origineel cadeau

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau, maar wil je geen te grote plant geven, omdat je niet weet of die wel gaat passen? Kies dan voor een kleine plant! Voor een kleine prijs kan je al snel iemand blij maken! Maak je cadeau compleet met een leuk klein potje.