Middelgrote planten

Het perfecte tussenformaat: middelgrote kamerplanten. Deze planten zijn een leuke toevoeging aan je interieur, maar zullen niet al te veel ruimte in nemen. Middelgrote kamerplanten zijn tussen de 35 en 65 cm hoog, met variërende potmaten. Vind jouw ideale plant hier!

Middelgrote planten kopen

Middelgrote planten zijn perfect wanneer je je huis wil opfleuren, maar niet wil dat de planten je hele kamer overnemen. Met slechts een paar planten, heb je al gelijk een groene sfeer in je huis. Er zijn veel verschillende soorten te krijgen. Een hangplant, een plant voor op een kastje of een plant die het beste op de grond tot zijn recht komt, we hebben het allemaal bij Plantje.nl!

Vers van de kweker

De planten die je op Plantje.nl bestelt komen vers van de kweker. Ze maken een korte tussenstop bij ons, voordat ze stevig verpakt naar je toegestuurd worden. Zo hoef je je huis niet eens meer uit om een aantal leuke planten te kopen! Je kan alle tijd nemen om te bestellen en wanneer je voor 15:00 besteld, zijn de planten de volgende dag al in huis. Online planten kopen is een gemakkelijke manier om je interieur een groene boost te geven.