Plant cadeaus

Doe eens een plant cadeau! Planten en plantenarrangementen zijn persoonlijke, duurzame cadeaus. Mooi als alternatief voor het klassieke boeket bloemen. Ontdek ons assortiment en vind het perfecte plant cadeau of relatiegeschenk.

Geef een plant cadeau!

Er gaat niks boven een plant cadeau geven. Planten en plantarrangementen zijn perfect als duurzaam cadeau of relatiegeschenk, waar de ontvanger lang van kan genieten. Een mooi alternatief voor het klassieke boeket bloemen. Naast het feit dat planten veel langer meegaan, is dit cadeau een stuk persoonlijker. Je kunt een plant selecteren die echt goed bij het interieur, de smaak en plantenkennis van de ontvanger past.
Weet je niet zeker welke plant het beste bij de ontvanger zou passen? Geen zorgen! Op deze pagina vind je verschillende cadeauplanten die bij elk interieur passen én makkelijk te verzorgen zijn. Dit zijn ook ideale planten om cadeau te geven als relatiegeschenk.

Plant cadeau versturen

Je kunt jouw plant cadeau natuurlijk ook direct naar het adres van de ontvanger sturen. Hij of zij ontvangt dit dan in een plantvriendelijke verpakking. Wij kunnen hier eventueel een mooi kaartje met jouw persoonlijke boodschap aan toevoegen! Als je dit wilt, kun je dit bericht in de checkout (stap 2: bezorgen) noteren. Weet je niet zeker of de ontvanger thuis is, en wil je de verrassing niet verklappen? Kies dan voor een van onze Brievenbus Boompjes! Dit zijn plant cadeaus die per post worden verstuurd.

Cadeautip: BloomPost

BloomPost cadeau plant

Op zoek naar een cadeau voor een ander? Neem ook eens een kijkje bij ons zusje BloomPost! Jouw cadeau wordt bezorgd in een stijlvolle cadeauverpakking en je kunt een persoonlijke wenskaart toevoegen. Naast planten vind je hier allerlei andere originele en duurzame cadeaus!

  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
  • Specialist in brievenbuscadeaus
  • 100% happiness garantie