Planten accessoires en interieur

Ontdek ons assortiment planten accessoires en interieur. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe plant een mooi plekje te geven én te verzorgen. Denk aan plantenpotten, maar ook plantentafels, en verzorging accessoires, zoals hydrokorrels en plantenvoeding.

Planten accessoires kopen

Op Plantje.nl vind je een divers aanbod planten accessoires, waaronder plantenpotten en verzorging-benodigdheden. Alle accessoires die je nodig hebt om jouw planten op te potten en verzorgen! De plantenpotten op deze pagina zijn geschikt voor kamerplanten, maar kunnen eventueel ook voor tuinplanten gebruikt worden. Belangrijk is wel dat ze dan onder een afdakje staan. De potten hebben namelijk geen drainagegaten, waardoor regenwater niet uit de pot weg kan lopen.

Accessoires voor planten verzorging

Welke accessoires heb je nodig voor planten verzorging? Natuurlijk zijn een gieter en potgrond onmisbaar, maar vergeet ook plantenvoeding en hydokorrels niet. Zo maakt een laagje hydrokorrels onderin de pot de verzorging stukken makkelijker. Dit voorkomt namelijk dat jouw planten verdrinken als je eens wat teveel water geeft. De hydrokorrels nemen overtollig water op en voorkomen dat de wortels in een laagje water komen te staan.

Meer weten over oppotten met hydrokorrels, plantenvoeding en andere plantenverzorging informatie? Neem eens een kijkje in onze verzorging-gids. Hier vind je allerlei handige verzorging informatie én leggen we uit hoe je de planten accessoires op deze pagina het beste kunt gebruiken.