Plantenboxen

Onze plantenboxen zijn onwijs verschillend qua grootte en inhoud, maar ze hebben één ding gemeen: elke box bevat voordelige planten met hoge kortingen. Kies een complete plantenset uit of ga voor een surprise box!

Plantenboxen

De plantenboxen van Plantje.nl maken het super makkelijk om jouw huis te vergroenen. Voor welke box je ook kiest! Het samenstellen van planten die goed bij elkaar passen is onze specialiteit. De inhoud per plantenbox is divers en harmonieus tegelijk. Bestel je een planten box, dan bestel je een set verschillende planten die samen een mooi geheel vormen. Zo transformeer je jouw woonkamer, slaapkamer of (thuis)kantoor in één keer tot een groene oase.

Onze plantenboxen verschillen enorm in grootte en inhoud, maar hebben één ding gemeen: elke box bevat voordelige planten met hoge kortingen.  Je kunt je laten verrassen, bijvoorbeeld met een Kneusjes box, luchtzuiverende planten set of andere surprise box. Vaak profiteer je dan van nóg hogere kortingen! Wil je graag zelf jouw planten uitzoeken, maar wel profiteren van een voordelige prijs? Dan verwijzen we je graag door naar onze Voordeelpakketten, gevuld met 4 of 6 planten naar keuze.

Welke planten zitten er in mijn box?

Heb je voor een verrassing-box gekozen, zoals een Kneusjes box of een luchtzuiverende planten set? Dan kan het wel eens voorkomen dat je een plantsoort niet herkent. Kijk dan even of de naam in de kwekerspot gegraveerd staat. Dit is soms het geval. Staat de plantnaam hier niet genoteerd? Dan kun je ons altijd contacteren of gebruik maken een app zoals Plantsnap, die planten herkent op basis van foto’s.

Geef een planten box cadeau!

Een planten box is een perfect cadeau voor de plantenliefhebber. Zeker wanneer hij of zij net is verhuisd of gewoon wat extra groen in huis wil. Voor de ervaren plantliefhebber kun je altijd eens kijken of wij een set stek planten / mini plantjes op voorraad hebben. Deze kleine planten nemen niet teveel ruimte in én bieden een mooie uitdaging. Het is toch onwijs leuk als je een klein plantje kunt helpen opgroeien tot een volwassen kamerplant!

Liever een cadeaubon of enkele plant cadeau geven? Bekijk hier alle plant cadeaus.

Plantje over?

Een deel van onze plantenboxen is heel goedgevuld. Kun de plantjes niet allemaal kwijt? Geen zorgen. Je hebt zo gelijk wat cadeautjes in huis, die altijd in de smaak vallen! Verras bijvoorbeeld een vriend(in) of collega met een van jouw extra plantjes.

Bezorging van jouw nieuwe planten box

Onze planten boxen worden zorgvuldig verpakt in een plantvriendelijke verpakking, speciaal ontworpen om planten te laten bezorgen. De potten worden hierin stevig vastgezet zodat deze niet kunnen bewegen. Ook de bladeren worden goed beschermd tijdens het vervoer. Zodra jouw pakket is ingepakt voor verzending en wordt opgehaald door de vervoerder, ontvang je van ons een track & trace mail. Meer weten? Op onze levertijd en bezorging-pagina lees je alles over planten bezorgen.