Slaapkamerplanten

Wil jij je slaapkamer opleuken met mooie planten? Dan ben je bij Plantje.nl aan het goede adres! Planten zijn een gemakkelijke manier om je slaapkamer op te fleuren. Tover je slaapkamer om tot een rustige, groene oase met ons ruime assortiment kamerplanten.

Slaapkamerplant kopen

Planten hebben enorm veel voordelen, die ervoor zorgen dat jij een betere nachtrust hebt. Niet overtuigd? Denk bijvoorbeeld aan je laatste wandeling in de natuur. Voelde je je daarna niet ontspannen?  De natuur heeft een rustgevend effect. Daarom is het niet meer dan logisch om dat na te bootsen in je slaapkamer.

Mooie slaapkamerplanten

Naast dat je een stukje natuur in huis haalt, zien planten er ook nog eens leuk en gezellig uit. Gelukkig hebben we veel keus, zodat er voor iedereen wat bij zit! Denk bijvoorbeeld aan de immer populaire Monstera. Een exotische kamerplant bekend om zijn bijzondere bladeren met gaten. Ook in de halfschaduw doet deze plant het goed. Perfect voor in de slaapkamer dus. De Calathea is een andere leuke optie. Elke avond sluit de plant zijn bladeren en net zoals jij gaat hij dus slapen. Houd er wel rekening mee dat deze plant niet te veel tegen temperatuurschommelingen kan. De Lepelplant heeft een rustgevende en mooie uitstraling. Deze plant kan er ook goed tegen om deels in de schaduw te staan, maar prefereert indirect zonlicht.