Standplaats: Normaal daglicht

Amaryllis Rode Bol

Amaryllis

Amaryllis Rode Bol

 12,95

Onze Amaryllis Rode Bol is een ideale kerstbloem. Je hoeft de bol niet te verzorgen. Kies gewoon een mooi plekje uit, en rondom kerst geniet je van prachtige, rode Amaryllis bloemen!

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Onze Amaryllis Rode Bol is een ideale kerstbloem. Je hoeft de bol niet te verzorgen. Kies gewoon een mooi plekje uit, en rondom kerst geniet je van prachtige, rode Amaryllis bloemen! Onze Amaryllis bol in rode wax ziet er nu al kerstachtig uit, maar wacht maar tot hij gaat bloeien! De Amaryllis bol produceert rode, sfeervolle bloemen, die er tijdens kerst op zijn mooist uitzien. Wat een goede timing!

De Amaryllis bol in wax is misschien wel het makkelijkste product uit ons assortiment. Deze bloembol bloeit namelijk droog, wat betekent dat hij geen extra voedingsstoffen of water nodig heeft om te bloeien. Alles wat de Amaryllis nodig heeft, zit al in de bol. Handig! Om deze reden maakt het ook niet uit dat de bol in wax zit: rondom kerst zal de Amaryllis prachtig bloeien. Ook verkrijgbaar als voordelig duo!

 

Let op! – Met veel zorg kun je Amaryllis bollen zonder wax na een jaar opnieuw in bloei brengen. Doordat deze Amaryllis bollen in wax zitten, is dit niet mogelijk.
Lichtbehoefte – Zet de Amaryllis bol in wax op een lichte plek met indirect zonlicht.
Water geven – Niet nodig.

Extra informatie

Standplaats

Normaal daglicht