Kunstplanten

Kunstplanten zijn de manier om je huis heel makkelijk gezellig en groen te maken. De planten hebben helemaal geen verzorging nodig! Op z’n tijd een afstofbeurt is al genoeg. Ze zijn niet van levensecht te onderscheiden. Wil je ook een plant die je niet hoeft te verzorgen? Kijk dan snel verder! Welke kunstplant kies jij?

Waarom kunstplanten

Kunstplanten komen met vele voordelen. Ze zijn perfect voor plekjes waar je planten het niet zo goed doen, zoals donkere hoekjes. Of bijvoorbeeld op kantoor, waar niemand tijd heeft om de planten te verzorgen. De kunstplanten kunnen ook gecombineerd worden met echte planten. Kunstplanten op de plekken waar echte planten het niet goed doen en echte planten op de ideale plantenplekjes.

De voordelen van kunstplanten op een rij

Ben je nog niet overtuigd? We hebben de voordelen van kunstplanten op een rij gezet.

  • Ze zijn huisdier- en kindvriendelijk
  • Ze hoeven niet verzorgd te worden, dit scheelt tijd
  • Ze zullen niet doodgaan en je kan er dus lang van genieten
  • Perfect voor plekjes waar weinig zonlicht komt
  • Ze zijn van hoge kwaliteit en zijn niet te onderscheiden van echte planten
  • Geen last van een plantenallergie
  • Je plant kan geen ziektes krijgen

Kunstplanten via Plantje.nl: duurzaamheid en terug-koop-regeling

Jouw kunstplant gaat enorm lang mee, zelfs zo lang dat het zou kunnen dat jij na een tijdje toe bent aan verandering. In dat geval brengt onze ruilgarantie de oplossing. Eerst kun je via de Plantje.nl ruilmarkt kijken of jij je kunstplant met één van onze andere klanten (met kunstplanten) kunt ruilen. Lukt dat niet, dan kopen wij de kunstplant van je terug. Hierover vind je alle informatie in je aankoopbevestiging.

Met zorg samengesteld door ons plantenteam

We hebben ons best gedaan om een uitgebreide selectie te maken van levensechte kunstplanten van hoge kwaliteit en duurzame materialen. Onze kunstplanten zijn gemaakt van een combinatie van stof, plastic, draad en schuim en sommige hebben ook een basis van beton en hout. Ze zijn niet van echt te onderscheiden en hebben geen onderhoud nodig, wat betekent dat je geen groene vingers nodig hebt om tóch van groen in huis te kunnen genieten. Bovendien zijn kunstplanten perfect voor moeilijk bereikbare plekken in je huis, zoals smalle hoeken of hoge planken. Ook lege plekken waar nauwelijks daglicht komt kun je vullen met kunstplanten, denk aan de badkamer of op zolder. Kunstplanten zijn ideaal voor mensen met een plantenallergie of allergie voor bepaalde bloemen.

Op alle kunstplanten geldt: perfectie gegarandeerd!

Als je op zoek bent naar een manier om je interieur op te fleuren zonder al te veel inspanning, dan zijn kunstplanten een geweldige optie. Met kunstplanten haal je groen in huis, zonder dat je het hoeft te verzorgen. Kunstplanten verliezen nooit hun bladeren of bloemen, wat betekent dat ze er altijd netjes en verzorgd uitzien. Ze zijn eenvoudig te modelleren naar jouw wens. Zet ze op schaduwplekjes of juist in de volle zon: de kunstplant kan het allemaal aan. Ook leuk: zet je kunstplanten in de zomer buiten op het terras. Je kunstplant zal geen last hebben van het temperatuurverschil. Dus als jij wil genieten van consistente perfectie in je huis, dan zijn kunstplanten de oplossing.

Duurzame keuze

Zelfs de stevigste natuurlijke bladeren kunnen buigen en breken, maar kunstplanten zijn praktisch onsterfelijk. Ze zijn net zo mooi als de natuurlijke versie en daarnaast veel sterker. Vanuit een duurzaam en economisch perspectief is het ook beter om voor kunstplanten te gaan, omdat ze zo lang meegaan dat je in de loop der tijd een stuk minder planten hoeft te kopen en weg te gooien. Als je wil genieten van een mooi en groen interieur, zonder al te veel moeite, dan zijn kunstplanten een geweldige optie voor jou.

Kunstplanten hebben geen ongedierte en zijn veilig voor huisdieren en kinderen

Nog een voordeel van kunstplanten: ze zijn niet interessant als voedingsbron voor ongedierte. Nooit meer spint, wolluis of fruitvliegjes bij je planten. Kunstplanten zijn voor al deze diertjes gewoonweg niet interessant genoeg.