Kunstplanten

Wil jij je interieur op een gemakkelijke manier groen en gezellig maken? Dan zijn kunstplanten echt iets voor jou. Onze kunstplanten zijn niet van echte kamerplanten te onderscheiden: ze lijken levensecht! Bovendien hebben kunstplanten ontzettend veel voordelen. In tegenstelling tot echte planten, hebben ze geen verzorging nodig. Hooguit een afstofbeurt op z’n tijd! Daarnaast kun je kunstplanten op elke plek in huis neerzetten, zijn ze kind- en diervriendelijk, hebben ze geen last van ongedierte en kun je er eindeloos mee blijven stylen. Een gemakkelijke manier om jouw huis te vergroenen dus! Welke kunstplant kies jij?

De voordelen van kunstplanten

Kunstplanten zijn levensecht en perfect voor dat ene plekje waar echte planten het niet goed doen, bijvoorbeeld door te weinig licht. Kunstplanten zijn ook een goede optie wanneer jij gewoon zorgeloos wil genieten van wat groen in huis. Creëer jouw eigen stijl door je kunstplant te combineren met één van onze vele sierpotten. Of ga voor een combinatie van kunstplanten en echte kamerplanten. Zo kun je jouw huis omtoveren tot een echte urban jungle!

–              Onze kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden
–              Hoge kwaliteit kunstplanten
–              Huisdier- en kindvriendelijk
–              Eenvoudig schoon te maken
–              Eenvoudig modelleren naar jouw wens
–              Terug-koop-regeling van kunstplanten

Kunstplanten via Plantje.nl: duurzaamheid en terug-koop-regeling
Jouw kunstplant gaat enorm lang mee, zelfs zo lang dat het zou kunnen dat jij op enig moment toe bent aan verandering. In dat geval brengt onze ruilgarantie de oplossing. Eerst kun je via de Plantje.nl ruilmarkt kijken of jij je kunstplant met één van onze andere klanten (met kunstplanten) kunt ruilen. Lukt dat niet… dan kopen wij de kunstplant van je terug. Hierover vind je alle informatie in je aankoopbevestiging.

Onze kunstplanten lijken levensecht 

Onze kunstplanten zijn niet te onderscheiden van echte planten! Kunstplanten zijn dus een goede optie voor mensen die de look van echte planten willen, maar niet de moeite willen doen om ze te onderhouden. Of misschien wil je wel moeite doen, maar blijven jouw echte kamerplanten maar doodgaan. Dat is natuurlijk zonde! Kunstplanten zijn ook een goede uitkomst voor mensen die allergisch zijn voor echte planten.

 

Met zorg samengesteld door ons plantenteam

We hebben ons best gedaan om een uitgebreide selectie te maken van levensechte kunstplanten van hoge kwaliteit en duurzame materialen. Onze kunstplanten zijn gemaakt met een combinatie van stof, plastic, draad en schuim, en sommige hebben ook een basis van beton en hout. Ze zijn niet van echt te onderscheiden en hebben geen onderhoud nodig, wat betekent dat je geen groene vingers nodig hebt om tóch van groen in huis te kunnen genieten. Bovendien zijn kunstplanten perfect voor moeilijk bereikbare plekken in je huis, zoals smalle hoeken of hoge planken. Ook lege plekken waar nauwelijks daglicht komt kun je vullen met kunstplanten, denk aan de badkamer of op zolder. Kunstplanten zijn ideaal voor mensen met een plantenallergie of allergie voor bepaalde bloemen.

Kunstplanten geven wel de lusten, niet de lasten

Kunstplanten hebben geen water of zonlicht nodig en hoeven niet besproeid te worden. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat je jouw plant te veel of te weinig water geeft. Nooit meer slaphangende of gele bladeren. Kunstplanten geven wel de lusten, maar niet de lasten! Behalve af en toe een snelle afstofbeurt, hoef je geen tijd of moeite hoeft te besteden aan het verzorgen van je nepplant. Ideaal als je vaak vergeet jouw planten water te geven. Ook als je op vakantie gaat, hoef je je niet meer zorgen te maken over het water geven van je planten. Als je terugkomt staan de kunstplanten er nog net zo prachtig bij als toen je wegging!

Op alle kunstplanten geldt: perfectie gegarandeerd!

Als je op zoek bent naar een manier om je interieur op te fleuren zonder al te veel inspanning, dan zijn kunstplanten een geweldige optie. Met kunstplanten haal je groen in huis, zonder dat je het hoeft te verzorgen. Kunstplanten verliezen nooit hun bladeren of bloemen, wat betekent dat ze altijd er netjes en verzorgd uitzien. Ze zijn eenvoudig te modelleren naar jouw wens. Zet ze op schaduwplekjes of juist in de volle zon: de kunstplant kan het allemaal in. Ook leuk: zet je kunstplanten in de zomer buiten op het terras. De temperatuurwisseling zal niet van invloed zijn op deze plant! Dus als jij wil genieten van consistente perfectie in je huis, dan zijn kunstplanten de oplossing.

Duurzame keuze

Zelfs de stevigste natuurlijke bladeren kunnen buigen en breken, maar kunstplanten zijn praktisch onsterfelijk. Ze zijn net zo mooi als de natuurlijke versie, maar veel sterker. Vanuit een duurzaam en economisch perspectief is het ook beter om voor kunstplanten te gaan, omdat ze zo lang meegaan dat je in de loop der tijd een stuk minder planten hoeft te kopen en weg te gooien. Als je wil genieten van een mooi en groen interieur, zonder al te veel moeite, dan zijn kunstplanten een geweldige optie voor jou.

Kunstplanten hebben geen ongedierte en zijn veilig voor huisdieren en kinderen

Nog een voordeel van kunstplanten: ze zijn niet interessant als voedingsbron voor ongedierte. Nooit meer spint, wolluis of fruitvliegjes bij je planten. Kunstplanten zijn voor al deze diertjes gewoonweg niet interessant genoeg. Wist je dat echte kamerplanten giftig kunnen zijn voor kleine kinderen en huisdieren? Kunstplanten zijn gemaakt van materiaal dat veilig is voor huisdieren en kinderen. Zo hoef je je nooit meer druk te maken over je huisdier dat graag aan planten knaagt. Je beschermt je huisdier, maar ook de plant!

Eindeloos blijven stylen: kunstplanten kunnen overal!

Kunstplanten zijn niet afhankelijk van zonlicht, dus je kunt ze op elke plek in huis neerzetten. Of je nu een donkere hoek hebt op de slaapkamer of een zonovergoten woonkamer: zet er een kunstplant neer. Kunstplanten zijn niet zwaar en dus gemakkelijk te verplaatsen en te verwisselen, dus je kunt ze zonder zorgen van de ene ruimte naar de andere verplaatsen als je dat wil. Op deze manier kun je eindeloos blijven stylen met jouw kunstplanten!

Bestel vandaag nog jouw kunstplanten via Plantje.nl en geniet van groen in huis!