Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat jij of iemand anders, die niet de vervoerder is, de zending in bezit krijgt. Om het product te kunnen terugsturen moet je ons op de hoogte stellen door het herroepingsformulier in te vullen en naar ons te mailen: [email protected].

Gevolgen van de herroeping

Bij herroeping, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief de standaard leveringskosten terug. Als je voor een duurdere levering gekozen hebt krijg je de standaard leveringskosten terug. In het geval dat je een deel van de bestelling retour stuurt, krijg je de verzendkosten niet terugbetaald. We betalen je terug op de manier hoe je ons betaald hebt. We doen deze terugbetaling wanneer we de goederen hebben ontvangen.

Let op! Wanneer je de planten slecht hebt behandeld kan er waardevermindering in rekening gebracht worden. Wij zijn ook niet verantwoordelijke voor schade door het terugzenden. Verzend de zending daarom het liefste in de originele verpakking.

De kosten van de terugzending (PostNL pakkettarief Nederland) zijn voor eigen rekening.

Let er bij het retourneren op dat je jouw eigen naam met het ordernummer aan de retour toevoegt. Stop het in de doos zodat wij weten welke retour van jou komt. Zonder deze gegevens is het erg moeilijk om te achterhalen welke zending van jou komt en duurt het langer voordat we je kunnen helpen.

Tip: Stuur de track & trace link van je retourzending naar [email protected] voor de snelst mogelijke afhandeling van je retourzending.

Let op! Bloeiende planten waar de kans op snelle bederving groter is dan bij groene kamerplanten zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Stuur de retour naar dit adres:

Plantje.nl
Rietwijkeroordweg 52
1432 JE Aalsmeer
Nederland

In het kort:

0