Betaalmogelijkheden

Plantje.nl biedt de meest voorkomende betaalmogelijkheden aan, zodat je altijd via een vertrouwde betaalomgeving kunt afrekenen. Alle betaalmethoden zijn beveiligd en worden gefaciliteerd door Mollie. Meer weten? Lees alles over veilig online betalen bij Plantje.nl.

Betalen bij Plantje.nl

iDEAL

Je betaalt met iDEAL veilig en snel zonder extra transactiekosten, vanuit het programma van jouw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal is registratie niet nodig. Bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank of Van Lanschotis is wel noodzakelijk.

Creditcard 

Betaal eenvoudig met de vertrouwde creditcards van Visa, Mastercard & American Express. Bij betaling met creditcard zorgt Buckaroo voor een beveiligde verbinding.

PayPal

Betaling via PayPal is eenvoudig en snel. Je hebt alleen een wachtwoord en account nodig voor het voltooien van de transactie. PayPal biedt de mogelijkheid om je bankrekening aan een PayPal-rekening te koppelen. Wanneer je via PayPal betaalt worden je financiële gegevens niet bekend bij Plantje.nl. Let erop dat je tegoed hebt op je PayPal rekening. De verwerking van de betaling kan anders langer duren (tot een week).

Billink 

Via Billink kun je een bestelling plaatsen tot 250,-, en deze achteraf betalen. De betaaltermijn is 14 dagen. Voor deze service rekent Billink extra kosten, die afhankelijk zijn van het orderbedrag:

  • € 0,00 t/m € 50,00 = € 0,75
  • € 50,01 t/m € 100,00 = € 1,25
  • Vanaf € 100,01 = 2,95%)

Webshop Giftcard

Je kunt jouw Webshop Giftcard eenvoudig als betaalmiddel inwisselen tijdens het bestelproces. Wanneer je gaat betalen, kies je op de pagina met betaalmethodes (de laatste stap van de checkout) voor de betaalmethode: Webshop Giftcard. Je vult vervolgens de unieke code van jouw cadeaukaart in en de betaling wordt voltooid. Het bedrag wordt automatisch van de Webshop Giftcard afgeschreven.

Plantje.nl giftcard

Heb je een giftcard van Plantje.nl? Deze kun je verzilveren in de winkelmand, onder het kopje: ‘Kortingscode / Plantje cadeaubon’. Klik daarna op ‘waardebon toepassen’ en jouw giftcard wordt direct verrekend.

Bancontact

Bancontact is het Belgische alternatief voor iDeal en werkt op dezelfde wijze. Bij het betalen kies je voor Bancontact en selecteer je jouw eigen bank. Daarna word je doorgeleid naar een omgeving van jouw bank.

Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw.

0