Zakelijk planten kopen doe je bij Plantje.nl!

plantje-boxen-2021-[HR]-16

Plant als cadeau

Wil je jouw relaties, klanten of collega’s verrassen met een groen cadeau? Plantje.nl staat voor je klaar! Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Voor plantcadeaus bieden wij allerlei personalisatiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan jouw logo op een plantensteker of pot, of aan een gepersonaliseerde wenskaart met jouw bericht. Alle planten worden vers van de kweker bezorgd in een plantvriendelijke verpakking, zodat de ontvanger er nog lang van zal genieten! 

Tip: Onze planten zijn ook perfect als cadeau voor de feestdagen!

Vul het formulier op deze pagina in of mail naar sales(@)plantje.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Minimaal bestelaantal voor zakelijke bestellingen: 20 stuks/items.

Planten voor het (thuis)kantoor

Op zoek naar planten voor het kantoor of bedrijfspand? Of wil je de thuiswerkplek van jouw collega’s vergroenen? Ook dan helpen we je graag! Voor elk bedrijf en budget is er wel een perfecte set kantoorplanten. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. 

Contactformulier

  Waarom een groen cadeau?

  Naast dat planten onwijs leuk zijn om te krijgen, hebben ze ook vele voordelen! De aanwezigheid van planten in je thuiskantoor.. 
  ✓ ..Verbetert je concentratie 
  ✓ ..Verhoogt je productiviteit 
  ✓ ..Maakt je creatiever 

  Waarom kiezen bedrijven voor Plantje.nl? 

  Kamerplanten van topkwaliteit  
  ✓ Vers van de kweker 
  ✓ Voordelige prijzen 
  ✓ Bezorgd in plantvriendelijke verpakking  
  ✓ Persoonlijke aanpak 

  0