Levertijd en bezorging

Wij bezorgen jouw bestelling op de dag die jou goed uitkomt. In de checkout wordt een kalender getoond, waar je zelf een bezorgdag kunt kiezen. Wil je deze zo snel mogelijk ontvangen? Wij kunnen jouw bestelling doorgaans binnen 1 werkdag verzenden.

Levertijden Nederland en België

In Nederland gelden de volgende levertijden: Op maandag t/m vrijdag vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis! Plaats je jouw bestelling vrijdag na 15:00 uur of in het weekend? Dan wordt jouw pakket op dinsdag geleverd.

Wordt het pakket in België geleverd? Dan gelden de volgende bezorgtijden: Op maandag t/m donderdag vóór 15:00 uur besteld, morgen in huis! Bestel je na donderdag 15:00 uur, dan verschuift het eerstvolgende bezorgmoment naar dinsdag.

Komt de eerstvolgende bezorgdag niet uit? Dan kun je in de checkout een andere bezorgdag kiezen.

Alles op een rij

Nederland:

  • Ma-vrij voor 15:00 uur besteld = morgen in huis
  • Zorgvuldige bezorging door Packs
  • Kies zelf de bezorgdag!

België:

  • Ma-do voor 15:00 uur besteld = morgen in huis
  • Zorgvuldige bezorging door Packs
  • Kies zelf de bezorgdag!

Waddeneilanden:

  • Ma-vrij voor 15:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Zorgvuldige bezorging door Packs

*Houd er rekening mee dat de bestelling soms een dag later kan arriveren.

Transport & bezorgmoment

Bestelde planten en/of accessoires worden zorgvuldig voorbereid op verzending. Onze vervoerder, Packs, bezorgt op de gekozen dag tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Zodra jouw bestelling is overgedragen aan de vervoerder, ontvang je een track & trace mail.

Bij leveringen in België bestaat de mogelijkheid dat pakketten later worden bezorgd dan 18:00 uur. Houd er bij bezorging op de Waddeneilanden rekening mee dat de bestelling een dag later kan arriveren.

Laat je de bestelling bij een ander bezorgen, bijvoorbeeld als cadeau? Dan kun je hier eventueel een persoonlijk kaartje aan toevoegen, zodat de ontvanger direct weet dat jij het hebt gestuurd.

FAQ

Ik ben niet thuis op het moment van bezorging, wat nu?

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging, wordt er altijd geprobeerd om de bestelling bij de buren af te leveren. Indien aflevering bij de buren niet mogelijk was, neemt onze bezorgdienst het pakket weer mee terug naar het depot. In beide gevallen laat de bezorger een ‘Niet Thuis Bericht’ achter in de brievenbus. Hierop staan de gegevens van de buren bij wie het pakket is bezorgd, of instructies voor het inplannen van een nieuw bezorgmoment. Je ontvangt hier ook een notificatie van per e-mail.

Wat moet ik doen als mijn pakket vertraagd is?

Wij doen er samen met onze vervoerder Packs alles aan om alle bestellingen volgens afspraak te bezorgen. Het kan door onvoorziene omstandigheden of feestdagen mogelijk voorkomen dat er vertraging ontstaat. Plantje.nl is niet verantwoordelijk voor vertraging bij de vervoerder. Meld het alsjeblieft wel aan ons, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en verbeteren.

Bezorgen jullie tijdens vorst?

Bij strenge vorst is er een verhoogd risico op kouschade tijdens het transport. Het kan dan voorkomen dat we jouw bestelling een dag of enkele dagen later moeten bezorgen. Bij deze situatie is er sprake van onmacht en moeten wij de kwaliteit van onze planten waarborgen.

0