YITH Badge

Bio bloembollen mix voor Bijen en hommels 44 stuks - 1m2

biologische bloembollen bijen

Bio bloembollen mix voor Bijen en hommels 44 stuks - 1m2

 12,95

Deze leuke bio bloembollen mix voor bijen en hommels is voor veel plantenliefhebbers een mooie toevoeging voor in de tuin. Creëer je eigen hoekje en geniet in het voorjaar en zomer van de mooie bloemkleuren.

Lees verder...

 12,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze leuke bio bloembollen mix voor bijen, hommels en vlinders is voor veel plantenliefhebbers een mooie toevoeging voor in de tuin. Doordat deze bloembollen biologisch geteeld zijn, draag je jouw steentje bij aan het verbeteren van de leefomgeving van de insecten. Door bijen, hommels en vlinders aan te trekken verhoog je de biodiversiteit.

Deze biologische bloembollenmix is een leuke toevoeging aan elke tuin, het maakt niet uit of je net met tuinieren begint of al veel ervaring hebt. Met deze mix transformeer je jouw tuin in een ware bloemenweide. Laat de bloemen bloeien en geniet van hun kleurrijke schoonheid, terwijl je bijdraagt aan een gezondere planeet.

Deze 44 stuks zijn ruim voldoende om 1m2 te beplanten en als je ze wat verder uit elkaar zet kan het meer zijn.

Opgepast! Veel bloembollen en planten die te koop worden aangeboden, zijn behandeld met pesticiden en zijn niet biologisch geteeld, zoals uit onderzoek van Greenpeace is gebleken. Deze bloembollen mix is biologisch geteeld volgens de SKAL gecertificeerde standaarden. Ze zijn met zorg geteeld zonder schadelijke chemicaliën en dragen bij aan een gezondere en meer diverse tuin.

Wanneer moeten deze bloembollen in de grond?

Voor deze bloembollen is het advies om deze in de maand oktober, november of december in de grond te stoppen. Belangrijk is dat ze ongeveer zo’n 4 a 6 cm diep in de grond worden gestopt.

Welke soorten zitten er in deze mix?

Bij de biologische bloembollen mix is een verrassing wat de inhoud zal zijn. Onder andere de Krokus, Muscari, Allium, Tulp, Boshyacint, Scilla, Sneeuwroem, Pushkinia en Bulgaarse ui zouden tot deze selectie kunnen behoren.

 

Duurzamere keuze – dit product heeft een duurzamer productieproces. Deze bollen zijn biologisch gekweekt, wat betekent dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest zijn gebruikt. Biologische bollen dragen daarom bij aan de biodiversiteit. Lees hier meer over de duurzamere keuze.