Bloempot van gerecycled plastic

Bloempot of plantenpot van gerecycled plastic kopen? Een duurzame, stijlvolle optie, verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Bloempot van gerecycled plastic kopen

Ontdek het volledige assortiment bloempotten en plantenpotten van gerecycled plastic op Plantje.nl. De meeste kunststof potten zijn geschikt voor binnen, hoewel sommige soorten ook geschikt zijn voor buiten.

Op Plantje.nl vind je bloempotten van gerecycled plastic in alle soorten en maten. De maat die bij elke pot staat aangegeven is de ideale potmaat van de kamerplant. Stel je zoekt een pot voor een plant met potmaat 12, dan kun je hier een plantenpot van gerecycled plastic met maat 12 selecteren. Wil je een plant met potmaat 12 verpotten, omdat deze te groot wordt voor de pot? Dan kun je het beste kiezen voor een pot met maat 14 of 15.

Bezorging

Heb je een bloempot van gerecycled plastic gekocht? Dan wordt deze zorgvuldig thuisbezorgd, op de door jou gekozen bezorgdag. Je ontvangt van ons een bericht zodra de pot bij de vervoerder is aangekomen en wanneer deze jouw kant op komt.

Contact

Vragen over de aanschaf van een plantenpot van gerecycled plastic, of over iets anders? Ons klantenservice team staat graag voor je klaar! Neem contact met ons op.