-25%
Potmaat: 21 cmHoogte: ± 75 cmStandplaats: Normaal daglicht

Kerstboom DIY

Kerstboom DIY

Kerstboom DIY

 29,95

Met deze kant en klare kerstboom DIY ben je in één keer klaar! Deze kerstboom wordt inclusief kerstversiering en een witte pot geleverd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is de kerstboom te versieren. Ook verkrijgbaar zonder versiering en pot.

Lees verder...

 29,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Met deze kant en klare kerstboom ben je in één keer klaar! Deze kerstboom wordt inclusief kerstversiering en een witte pot geleverd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is de kerstboom te versieren. Met deze kant en klare kerstboom hoef je niet meer op zoek naar bijpassende versiering of een pot. Het pakket bestaat uit: een kerstboom, een set van 9 kerstballen, LED lampjes en een witte pot. Deze plantenpot is gemaakt van duurzame, biologisch afbreekbare materialen. Plaats de kerstboom in de pot, en versier hem zoals jij dit wilt!

De kerstboom staat ook wel bekend als de Canadese spar, een conifeer uit de Pinaceae-familie. Heb je een buitenruimte? Dan kun je de kerstboom altijd buiten planten na de feestdagen. De spar is namelijk winterhard, en redt zich prima buitenshuis. Graaf hem volgend jaar weer uit voor kerst, en zet hem gezellig binnen. Op deze manier kun je jarenlang genieten van deze – steeds groter wordende –kerstboom.

 

Let op! – Laat de kerstboom meer naalden los dan normaal? Dan kan het zijn dat hij meer water nodig heeft.
Lichtbehoefte – Zet de kerstboom op een lichte tot mild zonnige plek.
Water geven – Houd de potgrond vochtig door de kerstboom regelmatig water te geven. Zorg er wel voor dat de potgrond niet nat wordt, en dat er geen laag water onderin de pot komt te staan.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

21 cm

Hoogte

± 75 cm

Standplaats

Normaal daglicht