Onze werkwijze

De wereld een stukje groener maken, daar staan wij voor. De positieve effecten van planten zijn niet te ontkennen. Bij Plantje.nl zorgen wij ervoor dat het vergroenen van jouw woning nauwelijks moeite kost. Kies een plant of plantenbox die het beste bij jou past, en wij bezorgen deze snel en zorgvuldig bij jou thuis. Klik hier om meer te lezen over onze levertijd en bezorging.

Vers van de kweker

Bij Plantje.nl leveren we jouw nieuwe planten vers van de kweker. Dit houdt in dat je een bestelling plaatst en dat wij deze planten daarna bestellen bij de kweker. Bestelde planten maken een korte pitstop bij ons, en worden vervolgens bij jou thuisbezorgd. Zo ontvang je een kerngezonde, super verse plant waar je lang van kunt genieten!

Het Kneusjes concept

Ons Kneusjes-concept is ontstaan om verspilling tegen te gaan. De planten uit deze box hebben wellicht een schoonheidsfoutje, zijn van wat mindere kwaliteit of hebben simpelweg te lang in het schap gestaan. De Kneusjes zijn daarmee natuurlijk de uitzondering op onze vers van de kweker-werkwijze. Met alle steun voor dit concept hebben we inmiddels ruim een miljoen plantjes van de groenbak kunnen redden!

0