Webshop Giftcard

Heb je een Webshop Giftcard ontvangen? Dan hebben we goed nieuws: je kunt deze gewoon bij Plantje.nl besteden! Zodra je iets moois hebt uitgezocht, is het heel makkelijk om de giftcard te verzilveren. Op deze pagina lees je hoe dit werkt, en hoe het zit als het totaalbedrag hoger of lager is dan de Webshop Giftcard-waarde.

Hoe kan ik met mijn Webshop Giftcard betalen?

De Webshop Giftcard kun je eenvoudig als betaalmiddel inwisselen tijdens het bestelproces. Wanneer je gaat betalen, kies je op de pagina met betaalmethodes (de laatste stap van de checkout) voor de betaalmethode: Webshop Giftcard. Je vult vervolgens de unieke code van jouw kadokaart in en de betaling wordt voltooid. Het bedrag wordt automatisch van de Webshop Giftcard afgeschreven.

Aankoop hoger dan de waarde van de Webshop Giftcard

Wil je iets kopen met een hogere waarde dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard? Geen probleem! Je kiest als eerste betaalmethode de Webshop Giftcard en betaalt het restantbedrag met één van onze andere beschikbare betaalmethodes.

Aankoop lager dan de waarde van de Webshop Giftcard

Is de waarde van je aankoop lager dan het tegoed op jouw Webshop Giftcard, dan blijft het resterende tegoed gewoon op jouw Webshop Giftcard staan. Deze kun je later, tot maximaal een jaar na activering, alsnog bij ons of een andere webshop van je keuze besteden.

0