Kunststof bloempot

Kunststof bloempot of plantenpot kopen? Een stijlvolle match met groene kamerplanten, geschikt voor binnen én buiten.

Kunststof bloempot kopen

Ontdek het volledige assortiment kunststof bloempotten en plantenpotten voor binnen. Op Plantje.nl vind je kunststof potten in alle soorten en maten. De maat die bij elke pot staat aangegeven is de ideale potmaat van de kamerplant. Stel je zoekt een pot voor een plant met potmaat 12, dan kun je hier een kunststof plantenpot met maat 12 selecteren. Wil je een plant met potmaat 12 verpotten, omdat deze te groot wordt voor de pot? Dan kun je het beste kiezen voor een pot met maat 14 of 15.

Kunststof bloempotten: voor binnen en buiten

Kunststof is een sterk materiaal, waardoor je deze potten zowel binnen als buiten neer kunt zetten. Ze kunnen namelijk goed tegen allerlei weersomstandigheden. Houd er wel rekening mee dat de bloempotten niet altijd gaten voor drainage / afwatering hebben. Je kunt ze buitenshuis daarom beter onder een afdakje zetten, in verband met regenwater. Als dit zich ophoopt in een pot, kan jouw plant verdrinken. Een andere oplossing is om enkele gaten onderin de pot te boren, zodat het regenwater hier doorheen kan lopen. Zo kun je jouw kunststof bloempot zonder zorgen buiten zetten!

Bezorging

Heb je een bloempot van kunststof gekocht? Dan wordt deze zorgvuldig thuisbezorgd, op de door jou gekozen bezorgdag. Je ontvangt van ons een bericht zodra de pot bij de vervoerder is aangekomen en wanneer deze jouw kant op komt.

Contact

Vragen over de aanschaf van een kunststof plantenpot, of over iets anders? Ons klantenservice team staat graag voor je klaar! Neem contact met ons op.