Standplaats: Normaal daglichtHoogte: ± 25 cm

Mini Kerstboom DIY

Mini Kerstboom DIY

 17,95

Deze Mini Kerstboom DIY wordt met verlichting, potgrond en een vaas geleverd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is de kerstboom in de vaas te planten en te versieren met de lampjes. Het resultaat is een originele kerstaccessoire; een kerstboom waarbij je zowel de takken als de aarde kunt bewonderen.

Lees verder...

 17,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Deze Mini Kerstboom DIY wordt met verlichting, potgrond en een vaas geleverd. Het enige dat je nog hoeft te doen, is de kerstboom in de vaas te planten en te versieren met de lampjes. Het resultaat is een originele kerstaccessoire; een kerstboom waarbij je zowel de takken als de aarde kunt bewonderen. Onze mini kerstboom met verlichting is past overal bij. Zet hem bijvoorbeeld op een dressoir of eettafel, of breng jouw slaapkamer of (thuis)kantoor in de kerstsferen. De mini kerstboom is ook perfect als cadeau voor een ander. Met zijn bescheiden formaat is er altijd wel plek voor te vinden. Deze kerstboom wordt geleverd als een DIY-pakket. Je ontvangt: een mini kerstboom, verlichting, potgrond en een vaas.

De mini kerstboom staat ook wel bekend als de Canadese spar, een conifeer uit de Pinaceae-familie. Heb je een buitenruimte? Dan kun je de mini kerstboom altijd buiten planten na de feestdagen. De spar is namelijk winterhard, en redt zich prima buitenshuis. Graaf hem volgend jaar weer uit voor kerst, en zet hem gezellig binnen. Op deze manier kun je jarenlang genieten van deze – steeds groter wordende – mini kerstboom.

 

Let op! – Laat de kerstboom meer naalden los dan normaal? Dan kan het zijn dat hij meer water nodig heeft.
Lichtbehoefte – Zet de mini kerstboom op een lichte tot mild zonnige plek.
Water geven – Houd de potgrond vochtig door de mini kerstboom regelmatig water te geven. Zorg er wel voor dat de potgrond niet nat wordt, en dat er geen laag water onderin de pot komt te staan.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Standplaats

Normaal daglicht

Hoogte

± 25 cm