Potmaat: 8,2 cmHoogte: ± 18 cmKleur: Naturel, Transparant

Mini Terrarium Met led verlichting

Mini terrarium met lampje

Mini Terrarium Met led verlichting

 12,95

Maak van deze mini terrarium een prachtige, tropische minituin in glas. Het glazen terrarium wordt afgesloten met een kurk, waardoor er een eigen ecosysteem ontstaat. Ideaal voor kleine plantjes en stekjes!

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: 5 op voorraad

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Maak van deze mini terrarium een prachtige, tropische minituin in glas. Het glazen terrarium wordt afgesloten met een kurk, waardoor er een eigen ecosysteem ontstaat. Het vocht blijft in het terrarium, waardoor de luchtvochtigheid wordt verhoogd. Dit betekent dat je de planten nauwelijks hoeft te verzorgen! Daarnaast komen veel tropische planten (uit Zuid-Amerika en Azië) uit een vochtig gebied, waardoor ze goed groeien onder een hoge luchtvochtigheid en warme temperaturen. Met het ingebouwde lampje staan jouw planten éxtra in de schijnwerper.

Dit terrarium is ideaal om stekjes, zaden, zaailingen, weefselkweek plantjes of kleine planten in te zetten. Vul het terrarium met een beetje potgrond, maak een kuiltje in de aarde en plaats voorzichtig je plantje in het terrarium. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een pincet of een kleine tang. Je kunt je terrarium extra groen maken door er sphagnum mos aan toe te voegen. Spray de aarde goed vochtig, maar niet te nat, met een plantenspuit.

 

Let op! – Zet het planten terrarium op een plek waar de hoeveelheid licht en de temperatuur zo min mogelijk schommelen. Vermijd tocht of een plek in de buurt van de verwarming, en verplaats het ecosysteem zo min mogelijk nadat je een plek hebt uitgekozen.
Lichtbehoefte – Zet het terrarium op een lichte plek, uit direct zonlicht.
Water geven – Niet vaak nodig: doordat het gedeeltelijk terrarium is afgesloten, ontstaat hier een eigen ecosysteem. Het water wordt opgenomen door de planten en vervolgens verdampt, zodat er een soort kringloop ontstaat.

 

Lees alles over terrarium verzorging.

 

Specificaties:
Hoogte: 18 cm
Breedte: 8,2 cm
Inclusief kurk met ingebouwd led lampje, aan en uit knop en batterijen

Extra informatie

Potmaat

8,2 cm

Hoogte

± 18 cm

Kleur

Naturel, Transparant