Voordeelboxen

Met de Plantje.nl Voordeelboxen stel je jouw eigen set kamerplanten samen! Benieuwd uit welke planten je kunt kiezen? Klik op een van de Voordeelboxen op deze pagina, en ontdek het aanbod.

Voordeelboxen met planten

De Voordeelbox is de allereerste box die op Plantje.nl te vinden was. Het is een echte klassieker, waarmee je eindeloos kunt variëren. Je stelt deze box namelijk zelf samen! Bepaal eerst of je een Voordeelbox met 4 of 6 planten wilt, en voeg de planten vervolgens zelf toe aan deze box. Doordat je met deze box meerdere planten tegelijk aanschaft, profiteer je van een extra lage prijs. Deze kamerplanten zijn het voordeligst wanneer je voor de box met 6 planten kiest.

Kind- en diervriendelijk

Heb je kleine kinderen en/of huisdieren? Ga dan voor onze Katvriendelijke Plantenbox: een Voordeelbox waarbij je enkel uit niet-giftige planten kunt kiezen. Deze box bestaat uit 6 planten, en stel je helemaal zelf samen.

Maak jouw Voordeelbox compleet

Op Plantje.nl vind je een divers aanbod bloempotten, perfect om jouw Voordeelbox compleet te maken. Ook hier vind je regelmatig een uitstekende aanbieding, waarbij je profiteert van lage kosten bij aanschaf van meerdere potten. Met een set bijpassende potten kun je de planten uit jouw box direct een mooi plekje in huis geven!