BESTSELLER
Potmaat: 19 cmHoogte: ± 45 cmStandplaats: Halfschaduw

Acer Palmatum Japanse Esdoorn

Acer Palmatum

Acer Palmatum Japanse Esdoorn

 23,95

De Japanse esdoorn (Acer palmatum) is een sierlijke tuinplant met bijzondere bladeren. Deze zijn heel fijn en diep ingesneden, met groene en… Lees verder

Lees verder...

 23,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Japanse esdoorn (Acer palmatum) is een sierlijke tuinplant met bijzondere bladeren. Deze zijn heel fijn en diep ingesneden, met groene en rode tinten. Met zulke fijne bladeren zal het je vast niet verbazen dat de Japanse esdoorn een gevoelige tuinplant is. Hij vraagt wat meer zorg dan de gemiddelde tuinplant, maar is het zeker waard. De Japanse esdoorn geeft jouw buitenruimte een bijzondere, rustgevende uitstraling.

De Japanse esdoorn kan goed tegen de kou. Tot –10℃ kun je deze boom gerust buiten laten staan. Geef de esdoorn twee keer per jaar voeding.

Let op! – Zorg ervoor dat deze tuinplant in een luchtige, goed doorlatende grond staat.
Licht – Zet de Japanse esdoorn in de halfschaduw, met maximaal 4 uur zonlicht per dag. Bescherm deze tuinplant tegen de felle middagzon.
Water geven – Geef de esdoorn regelmatig kleine hoeveelheden water. Zo houd de de kluit constant vochtig, maar niet te nat. Op warme zomerdagen het het soms nodig om de plant 2 keer per dag water te geven.

Extra informatie

Potmaat

19 cm

Hoogte

± 45 cm

Standplaats

Halfschaduw