Aloë vera

De Aloë vera plant is een ideale kamerplant. Deze vetplant komt van oorsprong uit de woestijn, en is daardoor gewend aan lange periodes zonder water. Dit maakt de plant heel makkelijk om te verzorgen. Bovendien ziet de Aloë vera er prachtig uit, met stijlvolle, blauwgroene bladeren.

Filter
Alle soorten
Productcategorieën
Potmaat
Hoogte Plant
Standplaats
Prijs

Aloë vera plant kopen

Jouw Aloë vera plant koop je bij Plantje.nl! Dit is een sterke succulent (vetplant) met dikke, blauwgroene bladeren. In deze bladeren kan de Aloë vera veel water opslaan, waardoor de plant niet vaak water hoeft te geven. Dit maakt het een makkelijke kamerplant om te verzorgen. Meer weten? Lees hier alles over Aloë verzorging.

De Aloë vera staat bekend om zijn helende eigenschappen. Al sinds de tijden van de oude Grieken wordt de plant gebruikt als geneesmiddel. De Aloë wordt daardoor ook wel ‘Wonderplant’ genoemd. Vandaag de dag zie je de plant veel terug als ingrediënt in cosmetica. Onze Aloë vera planten zijn speciaal als sierplant gekweekt, en daarom niet geschikt voor andere doeleinden. Bovendien ziet de plant er veel te mooi uit om voor iets anders te gebruiken. Zijn karakteristieke, blauwgroene bladeren stelen echt de show in het interieur!

Oorsprong Aloë vera

Van oorsprong komt de Aloë vera uit het warme Afrika, maar vandaag de dag vind je hem op allerlei plekken. Van Zuid-Amerika tot de Canarische Eilanden en op verschillende plekken rond de Middellandse Zee. Hoewel de plant van nature in zonnige gebieden groeit, past hij zich makkelijk aan. Je kunt de plant thuis zowel op een zonnige plek, als op een plekje met wat meer schaduw zetten.

Bestel de Aloë vera online

Wanneer je jouw Aloë vera plant online koopt bij Plantje.nl, komt deze direct van de kweker. De plant maakt een korte tussenstop bij ons, en wordt zorgvuldig thuisbezorgd. Nadat je de Aloë hebt gekocht, word je goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Wij het weten zodra jouw bestelde plant(en) bij de vervoerder zijn aangekomen, en wanneer deze worden bezorgd. Wil je een kamerplant cadeau geven? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij het kopen van de Aloë kun je eventueel de gegevens van de ontvanger noteren, en een persoonlijk bericht toevoegen. De plant wordt dan direct bij hem of haar bezorgd, met jouw bericht op een mooie ansichtkaart.