Potmaat: 12 cmHoogte: ± 25 cmStandplaats: Normaal daglicht

Azalea Rhododendron

Azalea

Azalea Rhododendron

 9,95

De Azalea is een bloeiende kamerplant die weinig verzorging vraagt. Met zijn diepgroene bladeren en mooie bloemen is het een prachtige, sfeervolle verschijning.

Lees verder...

 9,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Azalea is een bloeiende kamerplant die weinig verzorging vraagt. Met zijn diepgroene bladeren en mooie bloemen is het een prachtige, sfeervolle verschijning. De Azalea behoort tot de Rododendron familie werd voor het eerst in Japan geteeld. Hier wordt de plant als een echte gelukbrenger gezien, wat de Azaela een populair cadeau maakt. In de 18e eeuw werd de plant in Europa geïntroduceerd, en sindsdien is hij onwijs populair. Wij snappen wel waarom! De Azalea is een prachtig bloeiende kamerplant die weinig verzorging vraagt.

Tijdens de warmere maanden (ca. vanaf mei tot oktober) kun je de Azalea eventueel ook buiten neerzetten. Zorg er wel voor dat deze in een pot met goede drainage staat, zodat de plant niet kan verdrinken.

 

Let op! – Zet de kamerplant niet op een tochtige plek in huis.
Lichtbehoefte – Zet de Azalea op een plek met veel licht, maar niet in direct zonlicht.
Water geven – Houd de potgrond vochtig door de plant regelmatig water te geven. Zorg er wel voor dat de potgrond niet nat wordt, en dat er geen laag water onderin de pot komt te staan.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.

Extra informatie

Potmaat

12 cm

Hoogte

± 25 cm

Standplaats

Normaal daglicht