Hoogte: ± 76 cm

Buigbare Klimpaal Plantensteun

Buigbare klimpaal

Buigbare Klimpaal Plantensteun

 19,95

Een buigbare mostok biedt je klimmende kamerplant goede ondersteuning tijdens het groeien. Het is een alternatief van de rechte klimpaal en is in allerlei vormen te buigen om een natuurlijk of juist artistieke sfeer te creëeren!

Lees verder...

 19,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Een buigbare mostok biedt je klimmende kamerplant goede ondersteuning tijdens het groeien. Het is een alternatief van de rechte klimpaal en is in allerlei vormen te buigen om een natuurlijk of juist artistieke sfeer te creëeren! Een buigbare klimpaal kun je vormen naar je plant, wat ontzettend handig is! Van nature gebruiken klimplanten (zoals een Monstera) luchtwortels om zich aan bomen te hechten en zo omhoog te groeien. Een mospaal is een goed alternatief voor een boom, en door planten ondersteuning te bieden kunnen ze grotere bladeren aanmaken. Zo maken kwekers veel gebruik van klimpaalken om grotere bladeren bij een plant te kweken.

Deze buigbare klimpaal is 70 centimeter lang en daardoor geschikt voor middelgrote planten. Aan de onderkant zit een handige vierkante steen die ervoor zorgt dat de mospaal stevig in de grond staat. Daarnaast wordt er een rolletje planten tape van 91 centimeter bij de stok geleverd, zodat de plant makkelijk te bevestigen is. De binnenkant is gemaakt van verzinkt staal (niet schadelijk voor planten) en de buitenkant van Manila kokosvezel.

 

Zoek je een maatje kleiner? Bekijk dan ook eens de buigbare klimpaal 30 cm!

Extra informatie

Hoogte

± 76 cm