-47%
Potmaat: 15 cmHoogte: ± 65 cmStandplaats: Halfschaduw, Volle zon

Campsis Summer Trio Trompetklimmer

Campsis Summer Trio Trompetklimmer

 39,95

De Campsis Summer Deal bevat drie mooie trompetplanten die flink wat kleur aan je tuin kunnen toevoegen! De heldere en opvallende bloemen van de trompetbloem produceren nectar, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor bestuivers zoals bijen en hommels.

Lees verder...

 39,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

Deze vrolijke set bestaat uit drie trompetbloemen. De Campsis Jazz Fire Trumpet, de Campsis Jazz Gold Trumpet en de Campsis Indian Summer, drie mooie trompetklimmers. Deze vrolijke klimplanten geven een Mediterrane sfeer aan je buitenruimte. De set bestaat uit een rode, gele en een oranje trompetbloem. De plant heeft deze bijnaam te danken aan de trompetvormige bloemen.

De heldere en opvallende bloemen van de trompetbloem produceren nectar, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor bestuivers zoals bijen en hommels.🐝 Deze insecten bezoeken de bloemen om nectar te verzamelen, terwijl ze onbewust stuifmeel van de ene bloem naar de andere overbrengen, wat bijdraagt aan de bestuiving van de plant.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant geen bloemen draagt op het moment van ontvangst.

Let op! De trompetklimmer is gewend aan een warmer klimaat. Voor de beste groei is het verstandig om de Campsis tegen een warme muur aan te planten.
Lichtbehoefte: De Campsis pakt graag veel zon mee.
Water geven: Geef tijdens droge periodes de plant wat extra water.

Extra informatie

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 65 cm

Groenblijvend

Nee

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Meerjarige plant

Ja