Potmaat: 24 cmHoogte: ± 160 cmStandplaats: Volle zonDiervriendelijk: Diervriendelijk

Citrus Lemon Citroenboom

Citrus Lemon boom

Citrus Lemon Citroenboom

 89,95

Kweek jouw eigen citroenen met deze citroenboom! Deze sfeervolle, mediterrane fruitboom is een echte aanwinst voor je tuin, balkon of terras.

Lees verder...

 89,95

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. De plant wordt geleverd exclusief sierpot. 

Kweek jouw eigen citroenen met deze citroenboom! Deze sfeervolle, mediterrane fruitboom is een echte aanwinst voor je tuin, balkon of terras. De citroenboom (Citrus Lemon) kan tijdens de zomer veel vruchten produceren, zeker wanneer je hem goed verzorgt. Eerst verschijnen in mei wit-roze bloemen, waar de citroenen uit voortkomen. Wanneer deze rijp zijn, kun je ze makkelijk plukken. Bovendien is deze boom met zijn knalgele vruchten een vrolijke verschijning in elke buitenruimte.

De citroenboom is niet winterhard. We raden daarom aan om de boom op een plek te zetten waar deze vorstvrij kan overwinteren.

Let op! Geef de citroenboom tijdens de lente en zomer wekelijks extra voeding.
Lichtbehoefte: Zet de citroenboom op een warme en zeer lichte plek, maar zorg ervoor dat deze wel beschut is tegen de volle middagzon.
Water geven: Laat de grond eerst opdrogen voordat je weer water geeft.

Hoe wordt mijn Citroenboom verzonden?

Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet kunnen omvallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

24 cm

Hoogte

± 160 cm

Standplaats

Volle zon

Groenblijvend

Ja

Meerjarige plant

Ja

Diervriendelijk

Diervriendelijk