-24%
Potmaat: 15 cmHoogte: ± 65 cmStandplaats: Halfschaduw, Volle zon

Clematis Justa trio Lilakleurige Bosrank

Clematis Justa trio Lilakleurige Bosrank

 39,95

De Clematis Justa is een prachtige Clematis met grote lila bloemen. Rond mei zullen deze verschijnen en ze zullen de hele zomer lang, tot september blijven bloeien. Een mooie deal als voordeelbundel!

Lees verder...

 39,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-3 werkdagen

Beschrijving

De Clematis Justa is een prachtige Clematis met grote lila bloemen. Rond mei zullen deze verschijnen en ze zullen de hele zomer lang, tot september blijven bloeien. De Clematis is winterhard, maar verliest helaas wel zijn blad in de winter. Wanneer het dan weer mei is zal je weer extra kunnen genieten van de schoonheid van deze plant.

Deze set bevat drie dezelfde planten. Wanneer de Clematissen naast elkaar geplant zullen worden zullen ze er veel voller uitzien en dit zal een mooi effect geven. Je kunt deze naar eigen wens snoeien.

Afhankelijk van de tijd van het jaar waarop je deze plant bestelt, kan het voorkomen dat de plant geen bloemen draagt op het moment van ontvangst.

Let op! De clematis hoeft niet gesnoeid te worden, maar wanneer de plant te groot wordt kan je dit wel doen. Let er dan wel op dat deze Clematis vroeg bloeit en je pas na de bloei kunt snoeien.
Lichtbehoefte: De Clematis doet het zowel in de zon als de halfschaduw goed.
Water geven: Geef de Clematis, zeker tijdens droge periodes, flink wat water.

Extra informatie

Potmaat

15 cm

Hoogte

± 65 cm

Meerjarige plant

Ja

Standplaats

Halfschaduw, Volle zon

Groenblijvend

Nee