Hoogte: ± 65 cmKleur: Potmaat: 21 cm

Cordyline Australis red sensation – P 21 cm

Cordyline australis red sensation

Cordyline Australis red sensation – P 21 cm

 12,95

De Cordyline Australis is een sierlijke buitenplant met een tropische uitstraling. De plant kan onwijs snel groeien, en is makkelijk om te verzorgen. let op! De plant is niet winterhard en moet tijdens de koude dagen worden beschermd tegen de vorst.

Lees verder...

 12,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Cordyline Australis is een sierlijke buitenplant met een tropische uitstraling, die van nature voorkomt in Nieuw Zeeland. De plant groeit vrij snel; zolang hij nog geen stam heeft gevormd, kan deze in één jaar tijd in volume verdubbelen! In Groot-Brittannië en Ierland zul je de plant veel tegenkomen in tuinen, openbare pleintjes of parken. Dit komt omdat de Cordyline Australis wel tegen een stootje kan, en niet gauw gedeerd wordt door het regenachtige klimaat.

Of je de Cordyline Australis nu in de halfschaduw of op een zonnige plek zet, het maakt de plant vrij weinig uit. Kijk op warme zomerdagen wel uit dat de plant te lang in de felle zon staat. Zet je de Cordyline niet onder een afdakje? Dan is het belangrijk om de plant in een vochtdoorlatende pot zet, om te voorkomen dat hij natte voetten krijgt. Geef de plant in de winter pas water zodra de potgrond wat opdroogt, en houd de potgrond ‘s zomers licht vochtig. let op! De plant is niet winterhard en moet tijdens de koude dagen worden beschermd tegen de vorst.

Extra informatie

Hoogte

± 65 cm

Kleur
Potmaat

21 cm