Greenhouse Cabinet Kit DIY

DIY Greenhouse Cabinet

Greenhouse Cabinet Kit DIY

 199,95

Creëer jouw DIY greenhouse cabinet: een glazen IKEA vitrinekast, omgebouwd tot plantenkas. In dit pakket vind je alle accessoires die je nodig hebt: groeilampen, hygrometer, ventilators, tochtstrip en kabelbegeleiders.

 

Lees verder...

 199,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vrij voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Creëer jouw DIY Greenhouse Cabinet: een glazen IKEA vitrinekast, omgebouwd tot plantenkas. In dit pakket vind je alle accessoires die je nodig hebt: groeilampen, hygrometer, ventilators, tochtstrip en kabelbegeleiders. Het creëren van een greenhouse cabinet is dé trend op het gebied van planten en interieur. Een greenhouse cabinet ziet er niet alleen prachtig uit, maar het klimaat is ook onwijs goed voor je tropische kamerplanten. Het klimaat in een vitrinekast is namelijk veel beter te beheren dan het klimaat in bijvoorbeeld een woonkamer. Er is geen koude tocht en de luchtvochtigheid is hoger: ideale omstandigheden voor tropische planten! Groeilampen maken het geheel compleet, zodat jouw tropische kamerplanten zullen veel sneller en beter zullen groeien.

Alle accessoires die je nodig hebt om een Greenhouse Cabinet te creëren, vind je in dit DIY pakket:

  • 6 x groeilampen: voor betere groei, vooral als jouw greenhouse cabinet op een wat minder lichte plek staat. Met deze lampen kun je jouw cabinet op praktisch elke plek in huis neerzetten.
  • 1 x hygrometer: om de luchtvochtigheid in het cabinet te meten. Een luchtvochtigheid rond 70% – 80% is ideaal.
  • 2 x ventilator: om een luchtstroom te creëren, wat erg belangrijk is in een afgesloten ruimte. Dit voorkomt problemen zoals schimmel.
  • 1 x tochtstrips: om de kast goed af te sluiten. Dit helpt om de temperatuur en luchtvochtigheid gelijkmatig te houden.
  • 10 stuks kabelbegeleiders: voor de kabels van de groeilampen en ventilators.