Potmaat: 17 cmHoogte: ± 50 cm

Eucalyptus Gunni Gomboom

Eucalyptus Gunni

Eucalyptus Gunni Gomboom

 21,95

De Eucalyptus gunnii, ook wel bekend als gomboom, is een winterharde buitenplant blauwgrijze bladeren. Deze geven een…

Lees verder...

 21,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Eucalyptus gunnii, ook wel bekend als gomboom, is een winterharde buitenplant blauwgrijze bladeren. Deze geven een heerlijke eucalyptusgeur af. De Eucalyptus gunnii groeit snel, zeker wanneer deze op een zonnige plek staat. Hij kan uiteindelijk wel 10 meter hoog worden! De eucalyptusgeur komt extra goed vrij wanneer je het blad kneust. Dit ruikt niet alleen heerlijk, maar weert ook muggen af. Handig in de zomer!

Je kunt deze buitenplant zowel in de tuin als op een balkon of terras plaatsen. Zorg ervoor dat de bodem goed lucht- en waterdoorlatend is. In de volle grond is deze plant winterhard, zolang deze beschut staat tegen de oostenwind. Plaats je de Eucalyptus in een buitenpot, dan raden we aan om deze bij vorst naar binnen te halen. Zet hem wel in een koele ruimte.

Let op! – Zorg ervoor dat dat er nooit een laag water onder in de pot komt te staan; de Eucalyptus kan slecht tegen een natte potgrond.
Lichtbehoefte – Zet de gomboom op een zonnige plek.
Water geven – Deze buitenplant heeft niet veel water nodig omdat hij weinig verdampt door zijn bladeren. Geef de gomboom (bij gebrek aan regen) ca. 1 keer per week water om de aarde licht vochtig te houden. In de winter mag de potgrond verder opdrogen.

Extra informatie

Potmaat

17 cm

Hoogte

± 50 cm