Potmaat: 30 cmHoogte: ± 170 cmDiervriendelijk: DiervriendelijkStandplaats: Volle zon

Ficus Carica Grote Vijgenboom

Grote vijgenboom

Ficus Carica Grote Vijgenboom

 84,95

De Ficus Carica, ook wel bekend als de vijgenboom, is een prachtige en fruitige aanvulling op elke tuin. De zoete, sappige en heerlijk smakende vruchten zullen van de late zomer tot herfst rijpen.

Lees verder...

 84,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Levering binnen 1-5 werkdagen

Beschrijving

Let op: voor dit product geldt een levertijd van 1-5 dagen. Er geldt een kleine toeslag voor verzending van extra grote planten naar België. De plant wordt geleverd in een kwekerspot en is exclusief sierpot.

De Vijgenboom is een tuinplant die graag op een zonnige beschutte standplaats staat. Het liefst bij een muur zodat de plant niet vol in de wind staat. In veel landen wordt de Ficus Carica gezien als de ‘heilige boom’ die symbool staat voor ontwaken, vruchtbaarheid en overvloed. Een boom die zeer geschikt is voor het klimaat van Nederland en België. Afhankelijk van de periode wanneer deze geleverd wordt zal de plant meer/minder bladeren hebben. In het voorjaar zit de Vijgenboom binnen de kortste keren weer vol met blad.

Verzorging Ficus Carica

Zoals je al hebt kunnen lezen houdt de plant van warmte en zonnige omstandigheden. Een standplaats met veel wind is ongeschikt. Je kunt de Vijgenboom als potplant houden maar tegen de vorst is het beter om deze vast in de grond te zetten. De beste tijd om dit te doen is in het voorjaar.

Hoe wordt mijn Vijgenboom verzonden?

Alle extra grote kamerplanten worden verzonden in speciale verzenddozen. Deze zorgen ervoor dat jouw planten niet om kunnen vallen tijdens het transport. Zo beschadigen ze niet en worden ze in goede conditie bij jou thuis geleverd.

Houd er rekening mee dat de hoogte van de plant 10% kan afwijken (hoger of lager) dan de hoogte (inclusief pot) die is aangegeven in de productomschrijving.

Extra informatie

Potmaat

30 cm

Hoogte

± 170 cm

Diervriendelijk

Diervriendelijk

Groenblijvend

Nee

Standplaats

Volle zon