Hoogte: ± 50 cmKleur: Potmaat: 12 cm

Gele Orchidee (Phalaenopsis 2 tak) – P 12 cm

Gele Orchidee

Gele Orchidee (Phalaenopsis 2 tak) – P 12 cm

 14,95

De gele Orchidee is een (Phalaenopsis) is een tropische bloeiende kamerplant met indrukwekkende bloemen. Met zijn vrolijke gele kleur is hij echt het zonnetje in huis!

Lees verder...

 14,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De gele Orchidee is een (Phalaenopsis) is een tropische bloeiende kamerplant met indrukwekkende bloemen. Met zijn vrolijke gele kleur is hij echt het zonnetje in huis! Alle orchideeën op Plantje.nl worden op innovatieve en duurzame wijze gekweekt. Er worden uitsluitend biologische en bijvriendelijke voedingsstoffen gebruikt, en ongedierte wordt alleen verdreven met de hulp van natuurlijke vijanden en etherische oliën.

De gele Orchidee doet het goed op een lichte standplaats. Vermijd hierbij direct zonlicht, om te voorkomen dat de bladeren verkleuren. Merk je dat de bloemknoppen of bladeren uitvallen? Dan kun je jouw oranje Orchidee het beste verplaatsen naar een lichtere standplaats.

Wij raden aan om de gele Orchidee circa 1 keer per week een bad te geven. Dompel de potgrond voor 10 minuutjes onder in een laagje water, zodat de wortels het water goed op kunnen nemen. Lek de gele Orchidee daarna wel goed uit. Het is belangrijk dat er geen laagje water onderin de pot komt te staan. Handig om te weten is dat de Orchidee een seintje geeft zodra hij water nodig heeft. De wortels kleuren dan namelijk grijs.

 

Extra informatie

Hoogte

± 50 cm

Kleur
Potmaat

12 cm