Keramieken bloempot

Keramieken bloempot of plantenpot kopen? Bekijk potten van keramiek op Plantje.nl! In allerlei kleuren en maten, met glazuur en zonder.

Keramieken bloempot kopen

Ontdek het volledige assortiment keramieken bloempotten en plantenpotten voor binnen. Op Plantje.nl vind je keramieken bloempotten in alle soorten en maten. De maat die bij elke pot staat aangegeven is de ideale potmaat van de kamerplant. Stel je zoekt een pot voor een plant met potmaat 12, dan kun je hier een keramieken plantenpot met maat 12 selecteren. Wil je een plant met potmaat 12 verpotten, omdat deze te groot wordt voor de pot? Dan kun je het beste kiezen voor een pot met maat 14 of 15.

Bezorging

Heb je een keramieken bloempot gekocht? Dan wordt deze zorgvuldig thuisbezorgd, op de door jou gekozen bezorgdag. Je ontvangt van ons een bericht zodra de pot bij de vervoerder is aangekomen en wanneer deze jouw kant op komt.

Contact

Vragen over de aanschaf van een keramieken plantenpot, of over iets anders? Ons klantenservice team staat graag voor je klaar! Neem contact met ons op.