Kerst Plantenbox 4 stuks

Kerst Plantenbox

Kerst Plantenbox 4 stuks

 27,95

Haal Kerstmis in huis met onze Kerst Plantenbox: een unieke set van 3 kerstplanten en een kerstboom. Samen brengen ze een prachtig groen, rood en wit kleurenpalet naar jouw woonkamer. Laat de feestdagen maar beginnen!

 

Lees verder...

 27,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Haal Kerstmis in huis met onze Kerst Plantenbox: een unieke set van 3 kerstplanten en een kerstboom. Samen brengen ze een prachtig groen, rood en wit kleurenpalet naar jouw woonkamer. Laat de feestdagen maar beginnen! De Kerstbox bestaat uit een mini kerstboom (potmaat 9) en drie kerstplanten: een kerstster (potmaat 10,5), een Amaryllis (potmaat 12) en een Azalea (potmaat 12). Wat deze planten typische kerstplanten maakt? Ze hebben stuk voor stuk echte kerstkleuren: rood, wit, groen of een combinatie daarvan. Bovendien zijn de Amaryllis en Azalea echte winterbloeiers, die er tijdens de feestdagen op hun best uitzien.

De Kerstbox wordt exclusief plantenpotten geleverd. Op zoek naar perfecte potten voor dit vrolijke kerstkwartet? Bekijk alle plantenpotten!

 

Let op! – Zet de planten niet op een tochtige plek, of in de buurt van de verwarming.
Lichtbehoefte Zet de Amaryllis, kerstster en Azalea op een lichte plek met indirect zonlicht. De kerstboom kan eventueel ook op een mild zonnige plek staan.
Water geven Kerstster –Dompel de kluit met kwekerspot onder in lauw water. Laat deze goed uitdruppelen. Laat de bovenste laag van de potgrond uitdrogen voordat je dit herhaalt.
Water geven Mini kerstboom, Amaryllis & Azalea – Houd de potgrond vochtig door regelmatig water te geven. Zorg er wel voor dat de potgrond niet nat wordt, en dat er geen laag water onderin de pot komt te staan.

 

Lees alles over kamerplanten verzorging.