Samenwerken met Plantje.nl op affiliate basis

Heb jij een eigen website met veel bezoekers en wil je daarmee (extra) geld verdienen? Dat kan! Word deelnemer van het Plantje.nl Affiliate Programma en verkoop kamerplanten, buitenplanten, grond, plantenvoeding, decoratiematerialen en sierpotten via je eigen website. Voor elke verkoop die via jouw doorverwijzing loopt, ontvang je een commissie tot wel 7% van de productwaarde (excl. btw en excl. verzendkosten).

Wie is Plantje.nl

Plantje.nl is de grootste online aanbieder in kamerplanten en cadeauplanten in de Benelux. Naast binnenplanten levert Plantje.nl ook buitenplanten, grond, plantenvoeding, decoratie materiaal en sierpotten. Ook voor een planten cadeaubon kan men bij Plantje.nl terecht. Tevens bestaat de optie om de bestelling te voorzien van een kaartje met een persoonlijke boodschap. Plantje.nl koopt niet op de veiling maar rechtstreeks bij een groot netwerk van kwekers. Daardoor is de klant altijd verzekerd van verse producten van de beste kwaliteit. Er wordt ingespeeld op de seizoenen, trends, feestdagen en bijzondere dagen zoals Pasen, Kerst, Moederdag en Valentijnsdag.

Uniek in logistiek

Plantje.nl maakt gebruik van eigen verzenddozen met het eigen Plantje.nl logo en met speciaal ontwikkelde interieurs zodat planten optimaal beschermd zijn en in topconditie op de plaats van bestemming aankomen. Bezorging kan door de hele Benelux waarbij geen gebruik wordt gemaakt van geautomatiseerde logistiek. Alles wordt met de hand verwerkt.

Altijd actueel

Plantje.nl maakt gebruik van social media en nieuwsbrieven met acties en aantrekkelijke kortingen. De website wordt regelmatig geüpdate met afbeeldingen afgestemd op de seizoenen, trends en feestdagen.

Belangrijke informatie voor affiliates

  • De kneusjesbox is enorm populair
  • Populair vanwege de diversiteit in plantenboxen
  • Het cadeau alternatief voor een boeketje bloemen, planten gaan langer mee.
  • Plantje.nl levert door de hele Benelux.
  • Klantenservice geeft binnen 48 uur antwoord op gestelde vragen.
  • Meer dan 500 artikelen op de website. (afhankelijk van seizoen)
  • Aspirant Lid van Thuiswinkel Waarborg.
  • Ruime keuze in betaalmogelijkheden, Ideal, PayPal, Maestro, Master Card, Visa, American Express, achteraf, GiftCard, vouchers.

Vergoedingen:

0 – 4 sales: 8%

5 – 10 sales: 9%

11+ sales: 10%

*(excl. verzendkosten en excl. btw)

 Wil je direct deelnemen aan het Plantje.nl Affiliate Programma of wil je eerst meer informatie ontvangen? Stuur dan een email aan: [email protected]

0