Ons assortiment

Plantje.nl heeft een gevarieerd assortiment aan kamerplanten, in diverse bladsoorten en potmaten. Of je nu op zoek bent naar een hippe kamerplant voor jouw woonkamer, een bijzondere plant voor de slaapkamer of een complete plantenbox om het hele huis mee op te fleuren. Daarnaast bieden we ook een selectie tuinplanten aan, die in de lente en zomer wordt uitgebreid i.v.m. beschikbaarheid.

Onze specialiteit? Planten boxen en Voordeelpakketten. Ideaal wanneer je jouw woning een groene boost wilt geven. Of dit nu in de vorm van mini plantjes, luchtzuiverende planten of verrassingsplanten is. Met een Voordeelpakket creëer jouw eigen planten box met 4 of 6 planten. Ga je voor een planten box? Dan kun je een complete plantenset of surprise box uitkiezen!

Op zoek naar een specifieke plantsoort?

Als je op zoek bent naar specifieke plantsoorten, kun je altijd even door onze kamerplanten-categorieën browsen. Hier vind je populaire groene kamerplanten, kantoorplanten en luchtzuiverende kamerplanten, maar ook zeldzame planten.

Wachtlijst

Als je een plant niet kunt vinden op onze website, kun je altijd contact met ons opnemen. Mocht er een wachtlijst voor deze plant zijn, dan sturen wij je de link waarmee je je kunt inschrijven. Na inschrijving ontvang je een notificatie per mail zodra de plant weer op voorraad is. Als je je hebt ingeschreven voor een uitverkochte plant of als je een plant als favoriet hebt gemarkeerd, dan kun je hier altijd een overzicht van terugvinden in jouw account.

Meer weten? Lees alles over onze wachtlijst en voorraad.

0