Wachtlijst

Heb je je ingeschreven voor één of meerdere wachtlijsten van planten of andere producten? Dan kun je een overzicht hiervan terugvinden in jouw account. Log in om dit overzicht te bekijken. Zodra een plant  waarvoor je op de wachtlijst staat weer terug op voorraad is, ontvang je automatische een notificatie per mail. Iedereen die op de wachtlijst staat ontvangt deze mail tegelijkertijd. Wees er daarom altijd snel bij zodra je deze notificatie ontvangt, want voor je het weet is jouw geliefde plantje weer uitverkocht!

Inschrijving voor de wachtlijst betekent nooit dat je verplicht bent om het product aan te schaffen. De wachtlijst is er alleen om je op de hoogte te houden van de voorraad. Zo krijg je bijvoorbeeld de kans om een zeldzame plant te bemachtigen, voordat hij weer uitverkocht is.

Uitschrijven voor de wachtlijst

Heb je geen interesse meer in de plant waarvoor je op de wachtlijst staat? Dan kun je je eenvoudig uitschrijven via jouw account. Ga hiervoor naar ‘Wachtlijsten’ en klik op de oranje ‘verlaten’-knop van het product waar je geen interesse meer in hebt. Het product wordt dan verwijderd uit jouw wachtlijst en je ontvangt geen notificatie per mail zodra de plant weer beschikbaar is.

0