BESTSELLER
Potmaat: 20 cmHoogte: ± 120 cmStandplaats: Halfschaduw, Normaal daglicht

Laurus Nobilis Laurierboom - Golvende Stam

Laurus Nobilis

Laurus Nobilis Laurierboom - Golvende Stam

 79,95

De Laurierboom (Laurus Nobilis) is een sierlijke boom voor jouw tuin, balkon of terras. De Laurierboom heeft een smalle, golvende stam met een geurende… Lees verder

Lees verder...

 79,95

Beschikbaarheid: Uitverkocht

Informeer mij wanneer product weer op voorraad is.

Gratis verzenden vanaf €60,-

Zo t/m vr voor 22.00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

De Laurierboom (Laurus Nobilis) is een sierlijke boom voor jouw tuin, balkon of terras. De Laurierboom heeft een smalle, golvende stam met een geurende bos bladeren. De Laurierboom, ook wel bekend als Laurus Nobilis, is een elegante boom voor buiten. De Laurierboom komt van oorsprong uit het Middellandse Zeegebied, en is daarmee perfect om jouw tuin of balkon een mediterraans tintje te geven. De bladeren van de Laurus Nobilis hebben een sterke geur en smaak, en kunnen ook in allerlei gerechten worden gebruikt. Je eet het blad niet op, maar kookt het mee. Met een soep bijvoorbeeld. Voor het serveren haal je het blad eruit.

De Laurierboom is wintergroen en winterhard tot –10℃; perfect om jouw buitenruimte permanent op te fleuren. Je kunt deze tuinplant zowel in de volle grond als in een pot plaatsen.

Let op! – De Laurus Nobilis wordt liever zo min mogelijk verpot. Eens in de 3 tot 5 jaar is ruim voldoende.
Licht – Je kunt deze tuinplant zowel op een zonnig plekje als in de halfschaduw zetten. Zorg er wel voor dat de plant voldoende licht ontvangt.
Water geven – Houd de potgrond altijd vochtig. Dit is extra belangrijk bij de Laurierboom, omdat deze doodgaat wanneer de wortels uitdrogen. Geef de Laurier regelmatig een scheut water. Zorg voor een goede afwatering, zodat er nooit een laag water onderin de potgrond blijft staan. Als de Laurus Nobilis te veel water heeft gekregen, kleuren de bladeren geel. Bij te weinig water wordt het jonge blad slap.

Extra informatie

Potmaat

20 cm

Hoogte

± 120 cm

Standplaats

Halfschaduw, Normaal daglicht